lugn

kvällen har varit väldigt lugn. jag har läst lite, pratat med emilia i tele och kollat på film. det blev patrik 1,5. helt okej film om två bögar som vill adoptera en unge. gillar verkligen patrik, men mest i början, när han är sjukt aggressiv. haha så cool :D nu ska jag mata fiskarna, haha intressant va? XD saknar min Tindra som fan, men hon kommer inte hem förräns nästa vecka :( godnatt ha det så bra

misslyckande

hej! vad gör ni på lovet då? jag skulle egentligen spela bowling idag med ida ju. men som vanligt går alltid något snett när vi ska umgås. vi stod utanför en stängd hall ett bra tag. efter några samtal till 118800 stod det klart att de inte öppnade förrän kl 3. ida skulle åka nånstans kl2. inte allt för lyckat XD så det blev vandring på stan istället. några töntar smällde av en bomb bakom oss. jag höll på att dö, sjukt rädd blev jag. och ida höll på att skita ner sig, och spillde ut cola i hela huvudet. haha sen räddade jag henne från att trampa i hundskit. händelserikt trots att vi inte gjorde nåt speciellt:) nu har jag nyss ätit kvällsmat. vet inte vad jag ska göra nu. lugna ner Bezzie kanske, hon är helt uppjagad, jätterädd för smällare. stackaren :( för er som är intresserade så har jag smaskig information om filmen new moon. jacob black, bellas beundrare, går runt utan tröja typ hela filmen. och hans muskler är inte små kan jag säga. dregelvarning på honom

godnatt

dags att sova nu, för imorgon väntar nya äventyr:) sov så gott allihop

måndagskväll

denna kvällen har spenderats i soffan med julmust och negerbollar plus mobilen. inte helt lätt att förstå sig på inställningarna men det börjar bli bättre nu ;) sitter även och är jävligt irriterad. usch vissa personer är bara patetiska! ha det bra

mobilblogg

köpt ny mobil, en samsung touchwiz. riktigt nice är den :) så nu mobilbloggar jag för första gången, haha. igår var jag ju på bio med frida och såg på new moon. riktigt bra var den, bättre än den första filmen. nu ska jag fortsätta lära känna mobilen, hihi ;D

svårt

varit o kollat upp olika mobiler idag, och har inte blivit mkt klokare av det tyvärr. ska fortsätta imorgon, haha!
nu sitter jag bara och latar mig, jmen ska snart göra mig iordning inför bion. kan ju inte gå dit i skitiga mjukisbyxor och håret i en klump?! nope det får fixas till! nu ska jag gå o fika lite, negerbollar kanske? hmm svårt val, har väldigt mycket julgodis över att välja på. yammie!
idag har jag bokat in en bowlingtur med ida också. på tisdag blir det nog, och jag varnar er, håll er ifrån bowlinghallen då. det finns stora risker för allvarliga skador när vi är igång...

uppdatering

jag har som ni säkert märkt inte orkat blogga under julen. man ska umgås med släkt och vänner då, inte sitta vid datorn och vara osocial. men nu kommer en kort summering:
julafton spenderades här hemma med familjen plus morfar, majbritt och zigge. seriöst jag höll på att sprängas av all julmat, usch! fick iaf allt jag önskat mig: filmer, hårinpackning, presentkort, pengar, smycken, hårinpackningar och en sit-ups bänk. haha den sistnämnda är så sjukt jobbig, men man känner att den gör nytta. sexpack nästa kanske?! ;D
resten av julhelgen har jag mest tagit det lugnt med familjen och varit på stan med tindra. letar efter en ny mobil men hittade bara sånt billigt skit som håller i en dag. men vissa köper ju sånt, hehe. ska nog göra ett nytt försök nu i eftermiddag, har inte varit på phonehouse än, där kanske finns nåt. är lite inne på dessa mobiler:
HTC Touch Diamond 2, Sony ericsson Satio, HTC Hero, eller en IPhone. vilken tycker ni jag ska köpa? någon annan som är bättre? :)
har redan sett filmen twilight två gånger nu, en gång i fredags och en gång igår, haha bara för det är snygga pojkar i den. nej men den var lite bättre än jag räknat med. inte i närheten av böckerna men det hade jag inte förväntat mig heller.
ikväll ska jag nog på bio med frida. det blir isf New Moon, tvåan i twilight-serien, kl 21.15, ses vi där? ;D nej skoja bara, vill bara vara med frida ikväll så glöm det. haha! sugen på att se avatar med, kanske ska göra det nästa vecka nån gång, nu har jag ju presentkort på sf bio, så kan kolla på några fler filmer. wiie!
hörs, ha det bra!

julgranen

tvungen att lägga in en bild på den omtalade granen! :)





Idag var det avslutning i skolan, började kl halv 9, då vi kollade på film. det blev Ice Age 3. den var faktiskt riktigt bra, och lika rolig som ettan o tvåan. kan fan inte smälta hur lik bezzie den där galna ekorren som jagar en nöt är. helt sinnes!
efter filmen åt vi gröt, och sen var det avslutning i aulan. efter det halkade jag hemåt. skorna läckte och det var verkligen inte skönt! när jag kom hem började jag baka negerbollar, cirka 100 stycken blev det ;D
och nu snöar det som fan igen, hoppas det håller i sig till julafton.


du är så söt

bilder från helgen

snö i stora lass





hur fan ska vi komma över bergen?!   -Vi löste det!!




Har aldrig hänt att jag varit tvungen att skotta gångar fram
till granen. Men nån gång ska va den första.




OMG, hur ska vi göra?!
haha kolla bezzie ser också fundersam ut xD





enda alternativet var att skotta. ISCH!




en trött & sur johanna.





MEN- GRANEN KOM IN OCH BLEV KLÄDD IGÅRKVÄLL. WIIIE!


slutet

ja, bara denna dagen kvar, plus avslutningen imorgon. så härligt! men känns jäkligt onödigt att vara i skolan idag faktiskt. vi ska typ ha studiepass fram till 2, och sen idrott sist idag. typiskt vi ska ha idrott, annars hade man kunnat gå hem ist.
kommer lägga in bilder senare. snöiga! helt sjukt, typ en meter snö på vissa ställen. och jag skulle ha in min stackars gran, som var där ute. hmm ja det tog lite tid, men nu är han inne och enormt snygg om jag får säga det själv ;D
nu ska jag gå och äta, och sen vettefan vad man kan göra på studiepasset, när man inte har några uppgifter kvar?!
hörs!

konsig fredag

shiit typ 10 personer i skolan, om man räknar alla årskurser. bara några stycken från klassen. det bara snöar och snöar, tar aldrig slut. kallt är det också! :o fick gå med cykeln hela vägen till skolan, för det är ju isigt som fan under snön, så cykeln kör åt det hållet den själv vill. alla som bor utanför ystad är hemma nu, så orättvist. men vi ska snart få sluta, eftersom vi inte har något att göra.
och det är freedag idag, vilket innebär att jag ska träffa bästavän tindra :D<3 vet inte vad vi ska göra, bio eller nåt. ska även handla julklappar, har inte köpt någon överhuvudtaget. haha lyckat.

men ja, ha det bra i snöstormen ;D

wiie!

när jag kom ut från träningen fick jag en glädjechock-det var snö! och det sjuka var att det var snö hemma med, vilket aldrig brrukar inträffa. så jag kastade in väskan i hallen, tog bezzie med mig, och sprang en runda. både bezzie och jag var lika glada, vi hoppade och skällde. eller ja, bezzie skällde och jag skrattade, haha!
perfekt kramsnö var det, så kastade snöbollar och mulade min lilla hund. visst är jag en snäll matte? (A)
nu ska jag kolla på oskyldigt dömd

höörs!

**********************************************SNÖ*********************************************

onsdag

halva temaveckan har gått nu då, men tiden är dryg. idag var det iaf lite roligare än igår, men ändå enormt tråkigt. och man vet inte vad vi ska hitta på nu efter lunch...
jag mår kasst, har riktigt ont i halsen och kommer förmodligen få host-sjukan när som helst. så synd om mig!!!!
ikväll ska jag träna, sen är denna tråkiga dagen över. längtar som in i till helgen, då vi ska sätta in granen, och jag ska umgås med tindris :) men jag tänkte på en sak, vad fan ska man göra på fredag? när det inte är idol längre, liksom jag har bokat min helg efter idol typ xD
men ja, ska väl komma på nåt antar jag.

ha det bra!

SNÖ

SNÖN HAR LAGT SIG!!!!!!!!?????????
 

nananaa

tisdag kväll, och jag sitter o letar julklappar på internet. ja jag börjar bli desperat, men orkar inte gå i affärer om jag inte ska köpa något till mig själv. så sjukt tråkigt!
det roligaste är att köpa till bezzie, haha. vore ju bättre om alla köpte presenter till mig, men att jag inte skulle behöva köpa till nån, eller hur?
sitter även och kollar upp APU-platser. har hittat en perfekt, men den tänker jag hålla för mig själv så att inte platserna blir upptagna ;)
ikväll ska jag kolla på hell´s kitchen klockan tio tror jag det är. det är final, och jag hoppas dave vinner. har alltid mina favoriter. haha.

(eeh vad säger du, kan du prata högre? elr bebisrösten klarar inte av det?)-nån dag ska jag säga det högt.





Bild från tidigare händelse. tindra, du är en sjuk människa




temavecka

vi har någon sorts temavecka, där vi ska göra en massa uppgifter inför praktiken. min grupp verkar helt okej, det är blandat ettor och tvåor. haha fast vet en grupp som inte kan vara lyckad! usch

ska inte träna idag tror jag, det är ju en del träningar man mår bättre utan. jaa vad mer, lunchen idag var kall kassler, med massa fett i. yammie! potatisgratäng till och lyckan var total.. haha eller inte.
nej men, ska försöka att inte klaga mer på skolans mat, även om det kommer bli vääldigt svårt!

3:e advent

idag vaknade jag väldigt sent, och det är så himla skönt att känna sig o-trött, haaha! fast jag är trött i benen faktiskt, sen igår. det gick över förväntan på tävlingen igår. på eftermiddagen kom jag igång och kom 3:a i damklassen, efter en jävla massa långa matcher som sög musten ur mig. jag är faktiskt stolt över mig själv, för jag kämpade. spelade inte bra, men tack vare kämpaglöden gick jag långt, så jag känner att jag är värd lite beröm från mig själv.

idag har jag verkligen inte gjort mycket. ätit scones, varit ute med bezzie och sen har jag nyss varit och köpt en GRYMT SNYGG julgran. stor & fin, precis som jag vill ha den! 

i fredags vann rätt person idol. okej, i själva finalen tyckte jag att både erik och calle var lika bra, men om man kollar över hela hösten så var ju vinnaren given!?
finallåten är helt enkelt grym, blev glatt överaskad.

makaroner

ja snabbmakaroner en fredag kan faktiskt vara helt underbart. med ketchup och senap. mums!
jag är rastlös, vill bara att klockan ska bli åtta. och vet ni inte vad so händer då, läs tidigare inlägg, eller öppna en tidning ;)
ska nog ta en tur med bezzie nu, och ringa till tindra undertiden. saknar dig massor!
det är bra att man har två vänner som man verkligen tycker om, och som man bara kan vara sig själv med.
har lärt mig under de senaste veckorna att det finns en del personer jag umgås med som jag lika gärna kan vara utan. tyvärr är det dom två jag tycker om som jag träffar mest sällan, och det känns inte rättvist!
nä usch, inga tråkiga tankar nu, bara ladda inför ikväll, och för imorgon.

jag & frida. har insett att jag aldrig nånsin kommer släppa dig.


fredag!

slutade klockan 11 idag, så härligt :D och i skolan kollade vi på lucia och hade matte bara, så det var riktigt lugnt.
ikväll är det final i idol, erik ska kroossa! hoppas vinnarlåten är bra, man kommer ju höra den tusen gånger, förmodligen. imorgon ska jag till årstorp och spela sydsvenska. ja orkar knappt hoppas på bra resultat längre.
men jag får tänka positivt, det kan vara min sista tävling nånsin, och då måste jag ju prestera!


aaa

hon kan ta sin äckliga bebisröst och stoppa upp nånstans!

uppvaknande

såg på ett program som heter du är vad du äter, där hon bloggaren Katrin Schulman var med. hon åt helt normalt tyckte jag, men det var tydligen fel? men ja man börjar tänka en massa när man ser på sådant. jag äter aldrig grönsaker, och det ska man äta hur mycket som helst, varje dag. så jag började med att direkt proppa i mig en massa minitomater, haha får se om det är starten för en nyttig johanna?


svar

jag har fått frågor om varför jag inte svarar på inlägg, och anledningen är att jag tycker det ser dumt ut, och att jag inte orkat. men jag har nu bestämmt mig för att svara på de inlägg jag tycker är intressanta. bra va? :D

sova

jag vill sova nu!! är sjukt trött och känner mig helt deppig. ändå är jag tp glad på samma gång. eftersom när jag kommer hem ska jag bara ta det lugnt, inte träna. och att jag blev lite uppiggad när vi var på djurparken, för det var en trevlig tjej med som jag aldrig snackat med förut. ibland blir jag så glad av att bara snacka om typ att det är kallt och att det inte blir snö på julafton. inte en massa tjafs, som vissa människor verkar leva för.
hoppas det är god mat idag, men jag tror inte skolmattanterna lyckas med det 2 dagar i rad. isåfall har de nog fått gå en kurs hos gordon ramsey i hell's kitchen eller nåt. kollade på det programet i gårkväll, och det är riktigt najs, speciellt när ramsey dampar. kommer ihåg i ett program när någon inte lagade till fisken tillräckligt. då kallade ramsey på alla deltagarna, som ställde sig runt honom. sen slog han ner handen allt vad han hade ner i fisken, så den bara splaschade upp på de som stod runt honom. en kille fick fiskbitar i ögonen. hahah jag höll på att dö av skratt!


e.on

ja jag håller på att kolla på e.ons hemsida, för att få idéer. jag ska på rollspelet på måndag spela en från detta företaget, och snacka om hur bra allt är och sånt. har faktiskt hittat en del, så hoppas att det räcker :D
om en timme ska jag åka ut till djurparken. har inte varit där sen innan höstlovet. men jag ska tyvärr bara hämta hem mina arbetskläder, sen åka tillbaka till skolan igen.
i eftermiddag ska vi se filmen som vi skulle sett igår, men vågar inte lita på att det blir av, haha!
ska fortsätta jobba på nu, visst är jag duktig?! :D

jobbjobbjobbigt

Ja usch vilken usel dag detta kommer bli. i skolan skulle vi ju se en film, men aulan var upptagen, för att luciorna skulle lära sig att GÅ(!) så cirka 100 personer skulle tränga in sig i ett litet rum framför en skärm på väggen. jag var snabb och lyckades få en plats näst längst fram, men ja typ 80 % av folket såg inte den svenska texten. och filmen var på spanska. lyckat, lyckat så då var alla tvugna att gå därifrån, även vi som såg. och istället fick vi se en film med klassen som handlade om hur mycket bakterier vi har i håret och i sängen och sånt. dessutom hade de lagt till såna äckliga ljudeffekter, det var det som var värst. fick fan rysningar så läskigt det lät :O
sen när jag kom hem var jag tvungen att försöka göra datorkunskap inlämningsuppgifterna. Jag hoppade över den 5:e uppgiften, eftersom jag inte fattade den. sen börjar jag på 6:an, och fattar om möjligt ännu mindre. asså shit vad ska jag göra?

Dessutom är jag sjukt sugen på att åka utomlands. Bara sola, bada

och slappa. Få en negerbränna så att man slipper se ut som en

blekfis.


lax

VAD FAN HAR HÄNT?! DET VAR GOD MAT I SKOLAN!!!!!! kryss i taket för fan. det var lax med potatis, och för första gången denna terminen har jag ätit mig mätt på skolmaten. wiiie :)

det måste jag tänka tillbaka på de resterande 2 ½ åren när jag sitter o petar i äckliga röror.

har gjort klart en djurkunskapuppgift i förmiddags. bara 2 kvar, nice!

Nu ska vi iväg o kolla på film i aulan, jasmine o alexandra står o stampar över mig, så även detta inlägg får bli kort och mesigt. men jaja, ha det bra!

förresten, mina nya byxor kliar satan, jag håller på att bli galen!!!! DAMP


tisdag?

fick tillfälligt hjärnsläpp där, svårt att hålla koll på dagarna när tiden går så snabbt.
har nyss haft djurkunskap, sen blir det inte fler lektioner idag, bara studiepass, och jag har en massa att göra! bland annat svenska, engelska, djurkunskap, datorkunskap och naturkunskap. tror jag hinner med typ en av de sakerna, haha xD
så har inte tid att sitta här och ta det lugnt.
men jag bloggar kanske senare!

7:e december

Halo!
Måndag igen då, blää. idag ska vi ha dans på idrotten, och hur faan ska det gå för mig? hmm mitt andranamn är klumpeduns. hoppas man INTE ska dansa med dennis iaf, då kommer jag totalvägra!
jaja, när jag kommer hem ska jag kolla på smallville, sen träna i borrby ikväll. sedan är dagen finito. ooh,juste, jag ska ju öppna min chokladkalender med, det höll jag på att glömma :D

fattar ni vad störigt det är attmellanslags tangenten knappt fungerar!? man måste trycka EXAKT på mitten för att det ska fungera. det känns som att denna dagen kommer suga. det brukar bli så när jag vaknar av en mardröm. och det gjorde jag i morse. usch vad hemsk den var, hoppas verkligen inte den blir verklighet.
men nu ska jag mata fiskarna i happy aquarium, hahah :D

ha det bra!

2:a Advent

Ja, nu är det snart dax att tända det andra ljuset i adventsstaken, undertiden som jag ska dricka glögg och äta nybakade lussekatter. har bakat hela dagen, fett nöjd blev jag :D
igår var jag på julbord på kvällen, det var min snälle morfar som bjöd. trevligt var det, och gott. enormt mycket att äta, en del saker vågade jag inte prova. som tex. gristassar i nåt slem som inte såg alls gott ut, fyfan :o
däremot testade jag "sprängd anka". hahah det var verkligen inte gott! något som var gott var ål, som jag aldrig testat innan. dessutom hade de ett grovt bröd som smakade mjuk pepparkaka. helt sinnes vad gott det var, blir sugen nu när jag tänker på det xD hahah, men nog talat om det, är mätt ännu faktiskt.

i fredags var jag i malmö hela dagen och köpte kläder. var bland annat på entré, där jag handlade sjukt mycket, och där jag hittade fina avslutningskläder. träffade även tindra där, och det var pinsammt värre faktiskt. jag satt och vilade mig i en soffa, så får hon syn på mig och bara skriker ashögt "MEN JOHAAANNAA ÄR DU HÄR?!", och springer fram till mig i en jäkla fart. så när hon skulle stanna framför soffan SNUBBLAR hon över typ en spricka i golvet(!) och ramlar ner på mig. jag ville bara försvinna från jordens yta av skam. haha säkert hundra personer fick sig en rejäl show, de glodde så ögonen höll på att trilla ur xD ja tindra, du är klantigare än mig, och det är fan illa!! men jag älskar dig ändå :D
hha var tvungen att berätta det, så att alla fattar vilken sjuk människa du är, mahaha!

ska ut med bezzie nu, sen göra iordning glöggen. hörs!


oops!

haha hände en liten olycka när jag äntligen fått tag på ett tuggummi. jag skulle liksom slänga in det i munnen från typ en halv decimeters avstånd, och så flög det utanför xD







torsdag

3:e december nu då. igår fick jag faktiskt en chokladkalender, mamma tröttnade på mitt tjat, som så många gånger tidigare :D det är bra att vara envis! tänk, hade jag inte tjatat, hade jag inte haft bezzie nu. så ja, en eloge till mig själv! :)
igår tränade jag på kvällen, sedan kollade jag på oskyldigt dömd. det är inte många svenska program som är bra, men det är grymt bra! missade bonde söker fru, så får se det i helgen istället.

Ikväll ska jag träna (såklart), sen tror jag inte jag ska göra något mer.

Imorgon däremot, är jag LEDIG! Riktigt härligt, ska sova läänge, ingen är hemma och väcker en. Får väl tyvärr göra läxor, eftersom jag inte har jobbat med datorkunskap på mer än en månad. Här i skolan blir det inte gjort. Sen vill jag träffa Tindra, flummidioten. jag vet att du läser detta, så kommentera om du vill eller inte, hahah xD

På kvällen är det idol, och då bara MÅSTE tove åka ut. Asså hon suger. Verkar vara en riktig diva. Hon går vidare för att det sitter en massa småungar hemma och röstar tusen gånger var. Alla hör väl att hon inte sjunger bra?! jaja vissa går långt pga utséendet, tyvärr..

 

nu ska jag snart ha naturkunskap. efter det är det lunch. gissar att det är soppa idag, eftersom det har stinkt nån äcklig sopp-stank hela förmiddagen.

ha det!


dagen

ja det är den 2:a december idag, och det är en vanlig onsdag. ska träna ikväll, och inte nåt annat vad jag vet. men klockan ett ska jag ha utvecklingssamtal, äntligen har vi kommit på en bra tid att ha det. alla andra har typ haft redan, haha.
så då får man väl fråga lite om valen inför nästa år. vet inget annat att ta upp. det känns som jag precis började här, men nu är snart redan den första terminen slut, helt sjukt ju!
det var kall spagetti till lunch idag förresten, yammie! (eller inte)
men nu måste jag sticka om jag ska hinna till samtalet, hoppas det går bra! :)

orka!

ja det gick inte att komma in på word igen. jag smäller fan av. lönt att jobba hela förmiddagen med något som sen aldrig kommer kunna hittas igen?! ja det är bara att börja om, minns inte vad jag skrev heller, det var sånna komplicerade ord. men jag skiter i det, och gör det där hemma, kan iaf lita på min egen dator. nu får det bli till att lyssna på låtar på youtube, och servera mina gäster på café world, haha :)


1:e December

ja ni såg väl adventskalendern i morse? :D haha nej jag skojade. men någon som vet vad den ska handla om i år?har inte haft koll på det på flera år nu. tänk så är den skitbra? får väl höra med mina kusiner eller nåt xD
ja, idag är det alltså den första december. har nyss haft djurkunskap, skrev typ jätteavancerat och bra om kattens fodersmältning, så hängde sig word. och jag hade inte sparat en enda gång. SKIT!
igår var jag o kollade på när gröstorp/österlen mötte eslöv. jasse var med.gröstorp losade med 5-0, fint ju...
haha men det var kul ändå, jasse och jag satt bakom en flintskallig gubbe som trodde att han var värsta bästa kompis med spelarna i gröstorp. när de van bollar så bara skrek han skithögt YES, och knöt näven mot motståndaren. hahaha sjukt vad han var knäpp. sen när det var helt tyst och en boll skulle börja skrek han: KOM IGEN NU ANDREAS! snacka om psykande för spelarna. dessutom hade mannen inga kallingar verkde det som när han böjde sig fram... urk. men jaja det finns ju sånna människor med. :)
det var iaf kul att kolla.
igår på idrotten hade vi gym, och ja mina armar känns faktiskt helt okej, trots att de är jävligt otränade. haha klarade att lyfta 10 kg på de olika övningarna, det säger väl allt..?
glöm inte öppna chokladkalendern varje dag! (själv har jag inte fått någon, buhu)

RSS 2.0