härlig dag!

idag har jag verkligen njutit fullt ut. var och red islandshästar med frida från halv tio och kom hem lite innan tre. så himla härligt är det, kommer aldrig vilja rida en "vanlig" häst igen. tölt är helt klart en gångart som passar mig :D
jag fick välja häst först och jag tog givetvis Geifjun igen. är lite förälskad i henne. hon är så pigg och glad, och dessutom lite större än de andra, så hon springer snabbare. slänger in en bild på henne från gimlelunds hemsida, och sen någon dag lägger jag in bilder som jag tog idag.
usch, vädret var dock inte till vår fördel. fem minuter efter att vi ridit iväg öppnade himlen sig och var vidöppen i cirka en kvart. efter det fick vi rida tre timmar helt genomblöta. urk!

Geifjun, visst är hon fin!? :)

inget mer ansträngande idag, tack!

nu har jag kommit hem igen, har varit ute på agilityn i 1½ timme. byggde först en bana, och det var sjukt jobbigt. värre än att gymma alltså, riktigt slit-jobb. sen efter det sprang jag banan med bezzie flera gånger. det gick bra, men nu är jag så jäkla trött i benen, haha. och resten av kroppen med för den delen, jag är inte van vid att bygga så långa banor :)



våren är här!

härligt väder ute, varmt och skönt, och solen skiner. dessutom börjar blommorna komma fram på allvar.
kan det bli bättre?!


godmiddag

sov riktigt länge idag, härligt!
nu har jag fått tillbaka min dator igen, den har varit hos en typ dataexpert nu i rätt många dagar. nu går den äntligen lite snabbare, innan fick man vänta på att en ny sida skulle komma upp i typ tio minuter...

idag ska jag kanske iväg och köpa nya skor, om jag orkar, haha!
vid femtiden ska jag åka ut till brukshundsklubben och träna agility, ska ju tävla på fredag, så måste träna lite innan dess. har hittat några riktigt svåra banor på internet som jag ska försöka bygga upp. huh, kommer bli jobbigt! men agility är kuul i varje fall :D

inatt hade jag tydligen skrikit rakt ut jättehögt så att alla de andra i familjen vaknade. det kan mycket väl stämma, drömde en riktigt läskig mardröm. gör det ofta numera, undrar varför :/


har lockat håret idag, ser helt annorlunda ut :)


påsklov!

åååh vad härligt det är med lov. haha hoppas ni som inte har lov nu har det riktigt jobbigt. jag lovar- jag tänker på er när jag vaknar varje morgon vid elvatiden... och sen tar det lugnt hela dagen ;)
nåja, nästan hela dagen. nu är det dax för glass, vi hörs imorgon! :D

tv kväll

oh vilken härlig kväll jag har haft här hemma! godis & annat gott framför tv:n. kollat på AFV och Howy do it, riktigt många skratt blev det :D
ja just det, det är ju sådan där earth hour idag, men jag fuskade lite. tv:n fick vara igång. men hade faktiskt stearinljus tända istället för vanliga lampor, så jag tycker inte att tv:n ska räknas! haha!

idag har jag verkligen inte gjort ett dugg. legat på soffan och kollat på en massa fotbollsmatcher. ööh ja, ni fattar att jag hade lite att göra va?! fast engelsk fotboll kan vara liite intressant att kolla på, om man jämför med svensk..
har ju varit riktigt dåligt väder idag så har bara varit ute när jag skulle rasta hunden. och det var inga roliga upplevelser måste jag säga.. regn och blåst, ingen bra kombination!

nej, nu ska jag gå och se vad bezzie hittar på med. (gissar att hon sover, som vanligt) är sugen på lite myys i soffan! :)

fredag igen..

ja herregud, ännu en enormt snabb vecka har gått, och det är snart helg.
det innebär att det snart även blir påsklov :D så härligt att man knappt kan fatta det!
har inte hunnit blogga så mycket denna veckan eftersom det har varit mycket att stå i. en massa redovisningar att förbereda mm. hade engelska redovisningen igår, och det gick helt okej. jag överlevde i alla fall. sist idag(!) har jag svenska redovisning. kommer vara nervös för det hela dagen..

i onsdags ringde jag frida för att bestämma om lovet. måste bara berätta att vi satt i över en timme och pratade gamla minnen, utan att bestämma om lovet. hur lyckas man med det? hahah!


pingvinerna anfaller?

sitter i datasalen och har det rätt segt. två killar i trean sitter bakom mig och snackar om hur de tror att världen kommer gå under eller nåt liknande. då säger den ena: asså jag tror att pingvinerna kommer att anfalla alla gator i hela världen och ta över allt. han andra sa att han trodde att amerikanerna skulle försöka förstöra europa, och att tyskland och ryssland skulle alliera sig inför det väntade kriget.

jag tänkte bara VAAA? hhaha seriöst, kan se det med pingvinerna framför mig. men hur fan kom han bara på den idén?


nu ska jag, alexandra och johanna fortsätta med arbetsmiljölagen. TRÅKIGT!

engelska- inte mitt ämne....

godmorgon alla glada!
inte speciellt pigg idag, det är alldeles för tidigt ännu. hoppas det blir bättre uppåt lunch, det brukar det bli! :)
igår var jag i kvarnby och tränade hela kvällen, det gick fint. äntligen är formen bra, efter typ ett halvår med kasst spel. hoppas det håller i sig! jobbig fys blev det med, på slutet. jag var så trött att jag myglade liite, haha!

idag har jag späckat schema, trots att jag hoppar över träningen:

  • skolan till klockan tre
  • synundersökning på körskolan, vet inte hur lång tid det tar
  • ringa till frida för att planera in ridning under lovet
  • fixa till min plansch till engelska redovisningen som jag har imorgon
  • ÖVA på redovisningen
  • hinna med att gå ut med bezzie
  • göra svenska arbete som ska redovisas på fredag
  • planera in ett utvecklingssamtal

ojojoj, utmattande att se på denna listan!
utan skolan hade livet varit så jäkla skönt! (okej, jag hade varit nöjd även om jag bara sluppit engelskan)


haha denna bilden väcker minnen...


tisdag

godmorgon!
sitter i skolan och har djurkunskap nu, men kan inte koncentrera mig på att arbeta just nu. jag har så himla ont i mitt ben. skadade mig i söndags, men vill inte tala om hur xD
igår tränade jag stenhårt i två timmar med marie i borrby. riktigt jobbigt var det. jag fick fullt med blåsor på fötterna, så nu har jag ont där också, haaha!
ikväll ska jag till kvarnby och träna. hoppas att det blir en lugn träning. men jag vet att det bara är önsketänkande, för det är aldrig lugn träning där...


haha såhär ser bezzie ut när hon är RIKTIGT trött! :)

(skrivit i söndags, blev inte publicerat)

sjukt att det snart är ny vecka igen! känns som det precis var fredag ju. hoppas veckan går fort, för sen är det påsklov!
jag är så enormt trött nu, både i benen och huvudet. har varit i åstorp enda sen i morse och kom hem för en timme sen. har spelat pingis exakt hela dagen, utan uppehåll. det gick bra, jag vann damklassen och gick till kvartsfinal i herrklassen, där jag förlorade en stenhård femsetare. lite surt, men jag är nöjd ändå :)

kom att tänka på att jag måste träna agility denna veckan. har inte gjort det sen i september månad, gud vad jag har saknat det! första agilitytävlingen är i skurup på påsklovet, så det är dags att börja träna nu!

oj, nu måste jag verkligen hitta bilder till mitt engelskaarbete. det ska redovisas på onsdag, och jag har inte ens börjat med planschen än. ojojoj :s hoppas jag hinner göra klart det imorgon, för jag orkar verkligen inte göra det idag.


bilder från idag


darin!

vet ni vad jag har gjort idag? jo jag har varit i sjöbo och ikollat på darin när han uppträdde. riktigt bra!<3
han sjöng fyra låtar: step up, runaway, you´re out of my life och viva la vida.
några bilder kommer senare! :)

fredag

wihoo vad är det för dag idag? jo fredag! bästa dagen på hela veckan är häär och johanna är glad! :D

i datasalen finns det en dörr som går till en toalett. efter en timme upptäcker jasmine att denna dörren är låst. läskigt, tänk så har någon suttit där i en timme och lyssnat på oss?! men sedan började vi tänka i nya banor.. tänk så ligger det någon död eller avsvimmad där inne på golvet? jag bestämde mig för att ta tag i saken. tog ett mynt och bröt snabbt upp dörren, kikar in med rädda ögon...
tack och lov var det ingen där. toan var typ sönder så lärarna har väl låst dörren för att ingen ska använda den. skönt att där inte var någon, det hade lätt kunnat bli lite pinsamt... haha!


jasse: asså johanna är det där en toalett?
jag: ja vadå?

jasse: DEN ÄR LÅST
jag: WHAAAAAAT?!





hihhi man kan nästan tro att jag brukar göra inbrott.. ;)




vad/vem finns här inne? scary...


back home

nu är jag hemma igen efter att ha varit på körskolan i tre timmar. nu ska jag bara skicka in en ansökningsblankett, sen får jag börja köra om några veckor. nervöst, tror ni jag fixar det? ;D

nu ska jag varva ner med en varm dusch och se om det finns något bra på tv.

Trevlig kväll!

just nu på lektionen..


ungar

♦lunchen var äcklig. fan vad besviken jag blev!

har glömt att säga att på djurparken har de fått tillökning. både kamelerna, lemurerna och elandantiloperna har fått ungar. sjukt söta. sötast är elandantilopen som är född i slutet av februari. Dumbi ska den heta, haha så jäkla fult :D

Dumbi och Heidi

lunchdax!

nu ska jag gå och äta lunch med jasse. idagär det faktiskt god mat, något stekt kött, maams! :)


smile


ännu en ny dag

godmorgon allihop! idag är det torsdag, för er som har missat det. idag är det en massa arbetssäkerhetslektioner och sånt, skönt att slippa engelskan i alla fall! slutar vid tre idag, då blir det en timme framför tv:n med sex and the city. klockan sex ska jag till körskolan och vara där i tre timmar, något man måste göra för att få börja övningsköra. är rätt nervös inför det!

 

jag när jag skulle sticka till skolan i morse, naw!


godnatt

har hunnit blogga en del idag ju, hoppas det uppskattas!
är enormt trött efter en jobbig bonde-dag ;D så nu ska jag & Bezzie gå och lägga oss.

godnatt från oss!♥

*

nu ska jag ner och sätta mig framför spisen med en bra bok och lite kakor. något får man väl unna sig?


myskväll

go'kväll!
vad gör alla denna kväll? själv väntar jag på maten, en köttgryta, hoppas den är good! har nyss gett Bezzie ett gott ben att tugga på. visst är jag en snäll matte?! 

i eftermiddags gjorde jag alltså traktorprov, och det gick bra såklart. härligt! när jag kom hem kollade jag på top model och drack varm oboy. så himla gott. kolla min mugg, visst är den söt? :)
 


onödigt

sitter i datasalen i skolan igen. var ute i djurparken och övade på en traktorövning. sen fick vi åka tillbaka till skolan för att ha lunch. känns lönt eller? njaa.. det tar ändå en halvtimme att åka fram och tillbaka. sen ska vi åka ut vid ett igen, och göra traktor prov. en timme i bussen idag alltså.. sköj!

får tänka positivt, ikväll ska jag inte träna, så jag kan ägna mig helt åt min lilla Bezzie, och att kolla på tv!

hoppas nu det går bra på provet, det var ganska krångligt :/

onsdag

gooodmorgon! hur mår ni idag? själv mår jag fint, men är enormt trött, ännu en natt med dålig sömn.
har nyss varit i cafeterian, väntar bara på att bussen ska gå ut till djurparken, där jag ska ha ellära och traktorkörning.

hemma igen

nyss kommit hem från kvarnby, och jag är grymt trött. har druckit en proviva som tydligen ska hjälpa att höja energin igen efter hårdträning. får se om det hjälper :)

Proviva, med blåbär, hallon och citron. Den var
faktiskt god, med en vääldigt speciell smak. Prova!


Nu ska jag ner och ta en lång, varm dusch, och sen ska jag försöka sova. har sovit uselt tre nätter i rad nu, och det märks på min energi och mitt humör under dagarna. inatt drömde jag t.ex. att min granne blev skjuten i huvudet men överlevde. sen blev jag jagad riktigt länge av samma person som skjutit min granne. han ville tydligen mörda mig, och jagade mig över en massa cykelställ. Han såg ut som Jokern, i batman filmerna tror jag det är. Wiierd!!?

stress

jag har en förmåga att skjuta upp på saker när jag har gott om tid, så att jag tillsist måste stressa enormt mycket för att hinna med allt jag ska göra.
idag kom jag hem strax efter två. gick ut en sväng med Bezzie, kollade på sex and the city och top model. istället för att käka, byta om, packa, och fixa annat nödvändigt satt jag alltså två timmar framför tv;n och bara tog det lugnt. det är så jag fungerar. vissa kallar det för att vara lat. själv tycker jag att man borde kalla det för oenergisk eller något. eller vad tycker ni?

nu ska jag i alla fall byta om, äta, packa och leta upp ett bortsprunget tågkort. sedan åker jag till kvarnby för pingisträning. kommer hem vid tio ikväll. jobbiga resor..

kom på att det redan är onsdag snart. jesus...

härlig morgon

väldigt fint väder ute idag, solen skiner för fullt. jippi! hoppas det håller i sig bara.
tisdagar är för övrigt tråkiga och förutsägbara. djurkunskap och studiepass i skolan, sen träning i kväll. och ingen vanlig träning då, utan riktigt jobbig med stenhård fys. haha inte riktigt min favoritträning. men bättre det än att träna där det bara blir matchspel i två timmar.
mamma har efteranmält mig till en tävling i åstorp på söndag. usch, trodde jag skulle vara ledig denna helgen ju!
aja lördagen blir härlig och lugn i alla fall :)
ska snart ha lunch, men frågan är om det är lönt att ens gå till matsalen. det är falukorv.blää! (okej nu hörs det som att jag är världens mest negativa människa, men seriöst, det går knappt att äta falukorv,jag överdriver inte!!)

nej nu klarar jag  inte av att blogga mer. sitter vid en dator där mellanslagstangenten är helt sjuk. ibland går den inte att trycka in, ibland trycks den in av sig själv, och ibland hålls den inne aslänge. haha riktigt jobbigt ;P


bild från förra våren, då vi paddlade med klassen i sövdesjön. KUL! :)

ny vecka-igen

ja då var det den femtonde mars. bara 5 månader till min födelsedag alltså, haha!

min helg har varit toppen. lördagen sov jag länge, sen var jag på fest i börringe bygdegård. rätt kul faktiskt, trots att jag bara kände två av femtio personer! kom hem sent, och sen kunde jag inte somna förren vid femtiden.

på söndagen spelade jag seriematch mot varberg. tror ni jag var pigg eller?! njaa..
men vi vann ändå, som tur är :)

nu ska jag gå på lunch, vi hörs sen!

fredagsmys

denna dagen avrundas med tv;tittande och mys med bezzie, med godis och cola :D Hoppas ni får en trevlig kväll!



Bilder från dagen

lägger in några av bilderna jag och jasmine tog idag. enjoy!


aaw så söta!


Blondie vs. Brownie


jag leker vampyr. det är inne nu, tack så mycket Twilight, jag behöver
inte längre skämmas över att vara annorlunda.




vet inte vad man kan säga om denna bilden. SJUKT är väl en bra beskrivning?



Wiiiie vem har sagt att skolan är tråkig...?!




Nu får det räcka med bilder. En god lax-middag väntar på mig :)


FREDAG

gooodmorgon allihop! Fredag idag, kan det bli bättre?!
ska ha samhällskunskap om en timme, sen slutar jag kvart i två, härligt! :D ska ringa tindra för vi ska bestämma vilken bio vi ska se. vet ni om det går någon bra film nu?

imorgon ska jag sova länge, och på kvällen ska jag på fest hos annica. söndag ska jag sova ännu längre.. och på eftermiddagen är det seriematch. jobbigt!
så helgen kommer förmodligen gå lika fort som vanligt.

kom att tänka på en sak, det är bara några få veckor kvar till påsklovet nu, och efter det är det inte långt till SOMMARLOVET :D eller jo.. det är ju tre månader kvar, men ändå, det går ju sjukt fort! Längtar...


seegt

Haha jasse & jag


Sitter i djurparken och är fast här till halv fyra. inget att göra. blir såhär alla torsdagar fram till sommarlovet verkar det som.. trist! förra veckan prövade jag ju att gå hem. efter fem kilometer var jag dötrött och hade skoskav. pappa kom med bilen och hämtade mig. då hade jag 2,5 mil kvar.. hahah xD

 

man känner sig verkligen hjälplös här ute, man kommer inte härifrån förren bussen går helt enkelt.

 

kul att vara på en djurpark utan att jobba med djuren? NEJ


uppdatering

ja lite dåligt med tid för bloggande denna veckan. ska försöka dra en liten sammanfattning nu ;)

i måndags och tisdags var jag i lund från sju på morgonen och kom inte hem från kl 5 på kvällen.
vad gjorde jag där då? jo det var skolan som skickade iväg oss för att gå på olika föreläsningar på universitetsområdet. lite för svåra föreläsningar tyckte jag, men det var kul att vara i lund i alla fall. Dock fick jag skoskav- under foten!
isch, inte så skönt!
På kvällarna tränade jag pingis, så jag var bara hemma ungefär två vakna timmar per dag :o

igår var det vanlig skoldag, men vi hade någon sorts ellära på eftermiddagen. kopplade med en massa sladdar och sånt. kul men lite läskigt, tänk så får man en massa ström i sig och dör!

igår kväll var jag på stan och handlade lite. tröja + skor. jättefint :)

idag är jag i skolan till typ 4, sen ska jag kolla på top model, och sedan är det träning.

och vet ni vad?, efter det är det FREDAG igen! herre jesus vad snabbt denna veckan har gått!


tillbringat större delen av veckan på ett sånt här..

fredag!

Yes, det är fredag idag, om ni inte visste det. förmiddagen har varit enormt dryg. eftersom jag gjorde klart engelska uppgiften igårkväll har jag inget att göra. eller jo, men inget som har med engelskan att göra. dessutom är jag svinhungrig. hoppas verkligen eftermiddagen blir bättre :P


torsdag kväll=snart helg

wiiihii imorgon är det fredag! Dagen har varit perfekt, minst sagt.



min sötnos


vilar upp oss efter några jobbiga sit-ups

 


goodmorgon!♥

sol ute, kan det bli bättre?! nu är det bara att njuta för fullt, hörde att det snart ska börja snöa igen. Men får hoppas att snön är borta fram till typ december.. vore så härligt!

sitter på djurparken och jobbar med matteinlämning. bara en uppgift kvar, jippie! (dock har jag den jobbigaste kvar..)
funderar på att hem i eftermiddag, tror ni jag orkar det? det är flera mil tror jag, tar typ tjugo minuter med buss. men jag har sån jäkla energi idag asså, tror det är vädret som gör det.
ska inte träna ikväll. känns lite dumt, när jag för en gångs skull är pigg! :)

Hoppas ni med har lite sol!


johanna är efter

Gomorron!

ja tydligen skulle man lämna in något projektarbete i engelskan denna veckan. eeh ja verkligen bra. jag trodde vi skulle lämna in det vecka 11 så jag har inte ens börjat. Ojojoj någon som kan hälpa mig!? engelska är inte mitt bästa ämne direkt.

Idag slutar jag ganska tidigt. Ska möta upp Tindra och Sara vid sjukhuset, sen ska vi äta lunch ihop. ska bli så himla kul att träffa tindra igen, det var så längesen sist♥

vet inte om jag ska träna ikväll, men det kvittar egentligen. för om jag slipper så måste jag ändå plugga, och det är lika tråkigt det..

Förresten, solen skiner ju ute idag! Välkommen våren! :)


Animaliskt

är i djurparken nu igen, och förmiddagen har varit lugn, med ett långt djurkunskapspass. asså herregud vad jag har varit trött både igår och idag. längtar efter helgen, då jag ska sova, sova, sova och sova...

Igår fick jag offra mig och åka till skurup och spela seriematch. Vinst med 8-2 blev det, och det var ju bra i alla fall.

Nu ska vi snart äta, och jag är enormt hungrig!! Klickade mig nyss in på matsedeln och vad står där?..
Fisketter!? Hahaha de ska alltid hitta på nya tjusiga namn på samma gamla fisk.. irriterande!

Ikväll ska jag till Kvarnby och träna. Huh blir trött bara jag tänker på den jobbiga fysen som väntar.. :)

Mars!

Tjollahopp! Ny vecka, ny månad och förhoppningsvis ny årtid. Kom hem från Danmark sent i gårkväll, och då ser jag att snön nästan har töat bort helt. En trevlig överraskning :D

När jag kom hem kollade jag på slutet av 5 milen på OS. Härligt att en svensk vann brons. Elva medaljer i OS, inte dåligt. Förrutom svenskarna har jag blivit mest imponerad av norrmannen Petter Northug. Jäklar, vilken skidåkare. Det enda jag inte kollat på under dessa veckorna har varit curlingen. Tråkigaste sporten som finns?
Varje gång de kom in i tv:rutan bytte jag kanal, haha. Hörde att det svenska curlinglaget vunnit guld. Haha ehm, grattis.

Nej sluttjatat om OS. Nu ska jag snart gå på lunch. resten av min dag ser ut såhär:

  • Växtliv-lektion
  • Idrott
  • Kolla på top model, och kanske det inspelade avsnittet av melodifestivalen om jag hinner
  • Trääna, om humöret stigit
  • SOVA, JIPPI!

Ge mig sommar och sol!


RSS 2.0