buisy day!

idag blir det inte någon vila alls.. satt igång med engelska B nu i förmiddags, kommer hem från skolan typ vid halv 4, och då ska jag sätta mig direkt och råplugga inför psykologiprovet som tyvärr är imorgon.
någon som är duktig på behaviorismen och det kognitiva perspektivet? isåfall är ni mer än välkomna att höra av er! (a)

annat då.. jo livet rullar väl på, kommer allt närmre jullovet, men jag längtar faktiskt inte så mycket som jag skulle gjort om allt varit som för två veckor sedan. nåja, får väl hitta på med något kul iaf. Nyår är ju alltid uppskattat, julen däremot är inte min grej.


vad taskig ivan pavlov var mot sina hundar. operera in slangar o shit i dem



snökaos..

helluu allihop :)
skola 10,15-11,30.. vi var fyra stycken som lyckats ta oss in till skolan, det är storslaget!
seriöst undrar hur lönt det kommer vara att gå till skolan denna veckan om det fortsätter snöa.
aja, det var skönt att komma hem tidigt idag iaf, även om det inte kommer bli speciellt lugnt o skönt. måste börja plugga inför psykologiprovet som är på onsdag, och ska även försöka hinna med att börja på någon inlämningsuppgift, kemi eller kretslopp.. hmm, svårt val! ;)

min helg har varit lugn o skön, mysig, med glögg, pepparkakor, julmust, lussekatter o massssa iskalla hundpussar!

wiie snart börjar idol!

precis varit ute med hunden i snön, sjukt vad mycket det kommit nu ikväll. haha där gick jag i klackar och höll på att sätta mig på röven hur många gånger som helst! riktigt mycket is under all snön, kan det bli värre?!?!

nåja nu ska jag börja duka upp godis & cola, tända ljus, upp med den dyngsura Bezzie i famnen och mysa framför idol. Borde varit i Malmö nu och kollat, men var för seg med att fixa biljetter. Kanske tur, hade förmodligen inte ens kommit in till stan, än mindre hem senare inatt, haha.

Jaaaaay ♥


nöördar robot unicorn attack.. ;)


redovisning


Får alltid för mig att alla som kollar dömer mig, vilket inte är
fallet. har iaf bättrat mig något det senaste året, håller inte
på att dö av nervositet längre.. wish me luck


fredagmorgon innebär kaffe & kladdkaka

det har blivit en dålig vana.. varje fredagmorgon går vi till cafeterian och köper kladdkaka o kaffe. hmmm... inte bra!
men det är så himla gott och man måste ju unna sig lite smaskiga grejer ibland (:

hela förmiddagen är det matte... och i eftermiddag redovisning av samhälle. faktiskt inte nervös, för en gångs skull.

harry potter med frida igårkväll alltså.. blev sjuukt mätt på alla popcorn. en kärring bredvid mig suckade varje gång jag stoppade in popcorn i flabben, vilket jag tyckte var grymt roligt. smaskade ännu högre bara för att störa henne. haha ibland är det så kul att vara elak, i alla fall mot sura människor. hihhi!
själva filmen var väl helt okej. fina effekter o så men ganska långtråkig, hände inte så mycket. nåja.. bättre än vad jag trodde iaf. och nu har jag lärt mig vem voldemort är.

ikväll ska jag väl tampas lite mot ångesten i guess. tur att det är idol, mår alltid så bra när jag hör Jay sjunga! :)

nä nu måste jag ta mig i kragen o göra nåt vettigt antar jag..

Bio

Nu ska jag göra mig i ordning, klockan halv sju ska frida hämtas upp, och sen ska vi iväg och kolla på bio: Harry Potter o dödsrelikerna. Har inte hört något positivt alls om filmen vad jag kan komma ihåg, haha! hoppas den är helt okej iallafall. ååh ska bli så kul :D


finito

förlåt att det inte har blivit någon uppdatering alls i veckan, men har haft det lite jobbigt. tog slut med min kille och har varit lite nere. men nu är jag fit for fight igen, har insett att jag är värd så mycket bättre! :)

precis kommit hem från skolan, gjorde endast ett prov idag, sedan slutade vi,. redigt gött! imorgon blir det desto värre.. bland annat en sjukligt jobbig redovisning som jag snart måste börja öva inför.. :/

ikväll ska jag och frida på bio och se harry potter. inte allt för sugen på att se den, men ja, vad gör man inte för sina vänner? haha. ska bli nice att träffa frida dock, samt att käka lite popcorn.

min diet går väl sådär.. äter inte så mycket onyttigt faktiskt, och tränar min lilla mage varje kväll. snart får man väl magrutor, haha ;)


haha herregud vilken gammal bild.
vad duktig jag var på den tiden. nu är det
bara plugg som gäller :(


söndagsnoja..

usch jag hatar verkligen söndagar. blir så himla deppad av dem, speciellt nu på hösten när de är fyllda av ösregn o mörker. denna helgen har känts så himla onödig, jag har inte gjort något vettigt alls. usch nej jag borde inte bry mig om att blogga när jag är på detta humöret.. :/
ska sätta mig framför tv:n o titta på lite tennis istället, robin söderling spelar ju.

HELG!

ääntligen är denna skolveckan över. har inte gått en dag utan att jag suttit o råpluggat hela kvällen. idag ska jag inte göra något alls som har med skolan att göra, och det känns reedigt skönt!
igår var det assvårt fysikprov, satt i 2 ½ timme med det.. hoppas verkligen att det gick bra! :s

på kvällen var det myskväll framför idol. Jay är så awesome, har hejat på honom ända sen audition, och kommer göra det hela vägen! :)

boored to death

psykologi.. behaviorismen o kognitiva perspektivet.

Finemang!

Vadå jag är smaart!?!?


gomorron!

har haft problem med bloggen de senaste dagarna, hoppas detta inlägget funkar :)

morgonen började inte så bra, var sjukt trött, tittade ut och såg att regnet vräkte ner. blev dock på bättre humör när mammi erbjöd sig att köra mig till skolan. såå skönt! (har visserligen bara några minuter i nerförsbacke på cykel, men ändå, hade blivit dyngsur!)
idag har en ny kurs startat upp, estetisk verksamhet. verkar hyfsat flummigt, haha. läraren verkar dock väldigt bra, alltid ett stort plus!

snart börjar svenska lektionen, och sen fysik. hela eftermiddagen ägnas sen till 3 timmars-pass av psykologi..

jag har bestämt mig för att bli nyttig- IGEN. haha lyckades inte speciellt bra förra gången men, denna gången ska det gå!
äter alltså frukost som jag brukar, bestående av en macka utan pålägg, samt ett glas juice.
mellanmål; äpple. lunch; typ några tuggor av den äckliga skolmaten. fika när jag kommer hem; unnar mig lite varm choklad, hehe, samt en clementin. kvällsmat; husmanskost.

ska skippa att äta kakor på kvällarna, får se hur det går!

i övrigt tränar jag varje dag. antingen cykling 1,5 mil á 30 min, eller styrketräning 30 min; situps, benlyft, hantlar mm.

till jul kommer jag vara perfect fit, smal, muskulös o gryyym ;)


puuh, vad duktig jag är!

idag har jag hunnit med väldigt mycket på kort tid. kände att jag behövde pengar, samt hade överskottsenergi, så jag bestämde mig för att hjälpa mina päron. (mot betalning givetvis, thih)
började med att tvätta bilen, puh det är jobbigt. när jag hade torkat av typ halva kommer värsta enorma regnskuren så att hela skitet blev blött igen.. kul va?! njaa.. aja, inte mycket jag kunde göra åt saken.
när jag kommit in tog jag mig en stärkande kaffe latte, hemmagjord. superenkelt att göra. bara ta två deciliter mjölk, värm i en gryta på spisen och vispa upp ett skum innan det hinner koka. häll i mjölken i kaffet och skeda över skummet. MUMS! :)
sedan tog jag nya tag och dammsög hela källaren. efter det satte jag mig vid datan och gjorde en inlämningsuppgift till svenskan. allt detta undertiden som jag lyssnade på diggilistan på P3- grymt!

Nu ska jag räkna alla sedlar jag håvat in på tre timmar..  ;)


härligt med helg!

ååh vad jag sov länge idag, har inte hunnit med att göra något vettigt alls, haha! nåja, är det helg så ska man ju faktiskt få ta det lite lugnt tycker jag (A)
har i alla fall hunnit ta en kopp med kaffe och varit ute i skitvädret med hunden. usch vad det blåser.
är utbjuden på middag+fest ikväll, men vet inte om jag orkar.. är faktiskt mer lockande att bara ta det lugnt här hemma eller hos en kompis :)

mobilblogg

ååh blev så himla glad nyss, mamma har tydligen köpt ischoklad till mig. dregelvarning där ja! ligger och myser med hunden nu, och hör hur vinden tar i där ute. Sånna här stunder är jag glad att jag har ett hus att bo i. tänk alla stackars hemlösa. de går ute i regnet och mörkret, och tittar in i varma, upplysta hus. det gäller att vara tacksam för det man har, men tar för givet!

ge mig sommar..

saknar detta som fan!



FREDAG

wiho ingen kan vara gladare och flummigare än vad jag är på fredagar!
ikväll blir det mys framför tv:n, IDOL ju. massa godsaker ska pressas ner i min lilla mage :)

vad ska ni göra idag? ♥


klar med matten.. väntar på robinson


just nu..

.. har jag näsan begravd i denna bok. har lagt pannan i djupa veck och pustar. bara att sätta igång!!

Omslagsbild

smart av mig att glömma räknehäfte+papper där jag skrivit upp vilka uppgifter vi har tills imon.. VÄLDIGT SMART


rolig dag!

helluu vänner.
idag har det varit en bra och rolig dag, mestadels. började med djurskötsel på djurparken. redigt nice, var sugen på att jobba idag och det lönar sig, fick berömm av djurskötaren, för att jag o jasse var såå duktiga idag :)
inte bara hårt jobb dock, i djurhuset fanns både mus- och gerbilbebisar. naaw så himla söta! gosade lite grann med gerbilerna, de hade inte ens öppnat ögonen än.

kolla så liiten!! ♥


myste även lite med två råttor.




på eftermiddagen var det riktigt intressant. En polis kom med sin bombhund och berättade massa saker om polishundar. Fick även kolla på när hans hund, en belgisk vallhund, nosade upp sprängämnen i vår matsal, haha. och på slutet nosade den upp gamla hylsor ute på en gräsplan. riktigt kul. det är ju min lilla "reservplan" att bli polis, hundförare om jag inte lyckas bli veterinär, så alltid bra att lära sig lite om yrket! :)

plugg..

Dagens TODO

  • Bokreflektion- Bree Tanners andra liv 
  • Kolla upp meritpoäng
  • Hitta en reservplan för framtiden  Ø Big fail
  • Räkna matte X
  • Kolla på Bonde söker fru X- senare
  • Träna Bezzie

Tycker ärligt talat att jag varit ganska duktig idag!! PUH!




gomorron!

skolan är igång igen, och jag har massor att göra! nyss gjort klart en massa klyddiga frågor om L80 och L180. Lagen om hållning sällskapsdjur och lagen om hållning av djurparksdjur... se, där lärde ni garanterat er något nytt ;)

har inget planerat inför dagen, kommer inte hem förrän 4.. då ska jag nog räkna matte, har massor av tal att göra. ska iaf försöka hinna kolla på ett inspelat avsnitt av Top Model. :)

ja veckan kommer nog mest bestå av plugg. det gör mig inte så mycket, vädret är ändå kasst, så finns inte mycket kul att hitta på ändå. och det är ganska mysigt att sätta sig med en kopp varm choklad i mitt mysiga rum o räkna lite matte, när regnet öser ner utanför. (försöker intala mig själv det iaf, höhö)

nu ska jag fortsätta kolla in lite grejer... see ya!

Lov=vila? No way!

Helluu allihop.
Redan torsdag idag, lovet går så himla fort. Dock har det inte varit så mycket lov för min del, förutom att jag har haft sovmorgon. Har försökt skriva en massa på projektarbetet om sniffning/magic mushrooms. Först nu idag på förmiddagen har jag orkat att verkligen ta tag i det ordentligt och skrivit något vettigt. Jag jobbar verkligen som bäst under tidspress, annars blir det inte något av saken liksom. Nu är jag så gott som klar med min del av arbetet, ska bara sättas ihop med jasses del, och sedan göras en powerpoint presentation. Den hoppas jag dock att jasse tar tag i, eftersom jag inte fattar hur man gör med powerpoint programet. Kanske det är dags att lära sig det snart..?

Nåja.. ska börja skriva på avelsetik arbetet med, herregud det är verkligen bråttom att få det klart. Svårt som fan är det också.. Vet inte alls vad jag ska skriva. Huh

Så vad har mer hänt på lovet då? Inte mycket måste jag säga. Har tränat en hel del styrketräning här hemma, så att jag ska ha något att skriva i den dryga jäkla träningsdagboken. Även cyklat på motionscykeln istället för att sticka ut i skogen och springa. Är ju inte speciellt roligt väder att ge sig ut i..
I tisdags träffade jag my wifey Frida hela dagen. träffade hennes nya bebisar, två pyttesmå diamantduvor. Supersöta måste jag säga! Haha de är inte handtama så blev lite liv när de rymde ur buren och flög runt i fridas rum. Tog lite tid för henne att fånga dem!


igår var jag och bowlade med Ida, som jag inte träffat på aslänge. Skojigt att träffa den dampiga människan igen, har saknat henne faktiskt! Själva bowlingen var dock inte så kul, vi var lika kassa båda två, och två pensionärer på banan bredvid oss stank svett så man mådde helt illa. UHG! Dessutom var det ljust i hallen(!) har aldrig spelat med lyset tänt, det blev ju sjukt tråkig stämning liksom.. Dessutom lyckades jag på något sätt paja vår bana så allt hängde sig. Höhö vet inte hur det kunde hända. Men vi fick som tur är byta bana och fortsätta spela :)

jag och en sweeet nymfparakit för en vecka sedan, fågelparken Helsingborg.

RSS 2.0