halloween

Hallå på er!
Har fått ett uppsving i besöksloggen, skoj :D
I torsdags var jag som sagt och red islandshästar med frida hela dagen. Tror stället hette gimlelund. Det var en väldigt fin tur iaf, på vägar och genom en skog som var alldeles gul. Det var riktigt fint! :D
Vi töltade en massa, och efter ett tag fattade även jag hur man skulle göra. En sak som jag gärna gör om ska jag säga! Hästen jag red på hette Geifjun, och hon var riktigt fin :)
Idag är det alltså halloween, en sak som jag inte firat på typ 7 år? Men hittade lite gamla masker o sånt, så var tvungen att prova det. Kolla på bilderna, gulliga va? haha!
Även bilder från hästturen.


Jag & Bezzie har spökat ut oss x)


Jag & Geifjun, Frida & Glanna


Geifjun & jag


lov

Visst, lov är underbara på alla sätt..
Jag älskar att sova länge, att kunna äta frukost o göra mig i ordning lääänge, och att kunna gå och lägga mig igen om jag inte orkar vara uppe. Jag gillar att vara hemma och mysa med Bezzie framför TV:n och att vara uppe hur länge som helst på kvällarna.
Men jag gillar inte att jag blir så fruktansvärt rastlös!
Trots att jag tränar varje dag, både pingis och agility, plus joggar o sånt, så känner jag ständigt spring i benen, något som jag alrig upplever när jag är i skolan. Hur kan detta komma sig?
Jag är nästan mer aktiv under lovet, förutom min hjärna, den har semester. Men ändå vill jag röra mer på mig? Jag förstår mig inte på det.
Nu är det fixat så att jag och Frida ska till nåt ställe och rida islandshästar imorgon, i TRE TIMMAR!
Snacka om att jag kommer ha enorm träningsvärk efter det, jag har trots allt inte ridit på flera år, och så börjar jag med en tretimmars-tur ;o
Men kul ska det bli, det ska jag se till! Kommer förmodligen göra bort mig, för Frida hade sagt till dem att vi hade stor ridvana eller nåt..? okej jag har ridit i fem år innan jag slutade, men jag var väl ingen stjärna direkt. Kan svänga och stanna, men det är typ det enda. Aja får väl visa att jag är den nya... öhm kan inga ryttare?!
Typ.. baryard heter en, hahah okej, jag är den nya Baryard :D
Nä nu börjar jag bli lite trött känner jag, jobbade som ett djur på pingisträningen idag och innan dess körde jag agility med Bezzie, det känns lite i benen o skallen nu.
Ska kolla på Oskyldigt dömd klockan nio, med lite teé och dom nya kexen som är skitgoda. Det är sånna Singoalla tror jag dom heter, med lakritssmak i mitten :D
Ha det bra!

tisdag

ja vart ska jag börja..?
jag tar väl det roliga först! Helgen var helt sjukt rolig, agility för hela slanten. På lördagen var det regionstävling och trots regnet kämpade bezzie och jag till oss två nollade lopp. Snabbheten behöver vi träna upp men vet inte hur vi ska göra.. aja, söndagen fick vi en nolla och ja i det andra loppet var jag helt snurrig i huvudet så där missa vi en tunnel xD men kul var det! Något som man behöver ibland.
Även ikväll har vi varit på agility, det var en typ träningstävling, och där blev det två nollade lopp. Detta innebär att vi nollat alla lopp utom ett denna hösten :D
Nog snackat om det, de som inte är involverade i agility fattar förmodligen inte vad jag babblar om, men detta är mest för att jag själv ska komma ihåg resultaten, haha.

Till det inte allt för roliga då..
i söndags kväll låg jag och vilade mig på soffan, och fick helt plötsligt en enorm huvudvärk. Så jag tänkte att jag skulle gå och ta en alvedon, vilket vi har i köket. När jag kommer fram där kylen är, blir jag helt snurrig.
Helt plötsligt känns det som att jag vaknar efter att ha sovit, och pappa tar tag i mig och frågar vad jag gör.
Jag känner hur hela jag skakar, och jag kunde inte fokusera ögonen på honom. Jag fattade inte ett skit. Jag låg på köksgolvet, men varför hade jag sovit där? Sen sa pappa att jag hade svimmat, och jag bara låg där o fattade inte vad han sa, trodde att jag drömde. Eller det kändes som att jag drömde att jag vaknade.. om ni fattar?
Sen blev jag helt plötsligt skiträdd, bara pang bom. Det var nog när jag såg hur rädd pappa var, och hur Christoffer sprang runt o yrade.
Asså det läskiga är att ajg itne kände när jag ramlade liksom..
Usch pappa hade bara hört en sjukt hög duns, sen när han vände sig om låg jag där och skakade och virrade med ögonen. Mycket läskig händelse.
Som tur är ramlade jag så att jag inte flög ner för trappan ner mot hallen, då hade jag nog inte mått så bra nu..
Jag klarade mig undan med ett blåmärke på ryggen och en bula i bakhuvudet.

Nu orkar jag inte skriva mer, men vi hörs!


På agilitybanan med Bezzie, det är glädje det

fredagsmys!

Äntligen fredag!
Den perfekta fredagen dessutom, ska äta en av mina favoriträtter ikväll, kyckling med chipslager o nån asgod sås av grädde! Efter det blir det myys i soffan med bezzie, med godis och cola. vi ska titta på idoool :D
Hela helgen är det agilitytävling o det ska bli så himla kul! Gaaah förstå hur glad jag är idag, det bara bubblar i hela kroppen :D<3
Ha det bäst!

en vanlig torsdag

Hallå!
Har datorkunskap i skolan nu, är klar med det mesta där faktiskt. Är riktigt hungrig, så det är hyfsat svårt att koncentrera sig på att jobba. I morse åt jag en ny sort av min speciella youghurt med vetekorn i. Denna hade päronsmak, och den smakade allt för starkt så jag blev helt illamående o kunde inte äta upp :S
Längtar till lunchen nu, men har inga stora förhoppningar på att det kommer vara ätbart. 
Menmen.. idag är det en helt vanlig torsdag, vilket innebär att jag slutar vid tre, sätter mig vid TV;n för att kolla på Fresh prince in Belaire(?), äter middag, tränar pingis, duschar och går o lägger mig.
Riktigt seg dag men det får gå för att imorgon är det fredag, och det innebär att LOVET börjar :D
I helgen blir det visserligen ingen sovmorgon över huvud taget, men det gör inget eftersom det är agility! Längtar som in i..! Sen nästa vecka ska jag sova läänge.

Hörs! (visst är jag flitig)


inte helt bra

usch i eftermiddag har jag inte alls mått bra, helt ont i hela kroppen plus en enorm huvudvärk, kunde varit bättre!
Men det har blivit lite bättre nu, efter mammas goda köttgryta :D <3
Ikväll ska jag vila. Blir väl framför TV:n; bonde söker fru och sen Oskyldigt dömd.
Ska se om jag orkar cykla en mil på motions-cykeln, annars blir jag så himla rastlös och kan inte sova. Tycker det är alldeles för kallt att sticka ut o springa nu, blää för hösten!


Saknar allt som har med sommaren att göra, vill spola tillbaks tiden
till innan den 12 augusti. Då vore allt bra igen ♥


Studiepass

En helt vanlig onsdag. Sitter vid en dator i skolan och halvjobbar på studiepassen. Har faktiskt varit duktig och pluggat på naturkunskapen. Fattar inget, men har i alla fall läst det. Lovet nästa vecka kommer väl mest gå åt till att göra inlämningsuppgifter och sånt, eftersom jag är lite efter med det. Sen måste jag repetera hela matteboken, jag ska tenta av matte A typ vecka 46. Blir skönt att få det gjort. På lovet ska jag även rida islandshästar med Frida någonstans. Det ska bli riktigt kul, har inte ridit på 3-4 år, och jag saknar det faktiskt ibland. Ska även sova LÄNGE! Något som jag inte har tillfälle att göra speciellt ofta..
I helgen är det agilitytävlingar, både lördag och söndag. En hel helg till det jag faktiskt tycker är kul att göra!!! :D
Kan knappt tro att det är sant. För första gången på väldigt länge längtar jag efter att det ska bli helg. Slippa röra en pingisboll på 2 dagar, underbart 

Tänkt på en sak? Jag bloggar!

Hm?

OJoj, det var sjukt länge sen.. kom på idag när jasmine sa att hon kollat på min blogg, att jag har en. ehm jaa, det går ju bra för mig att uppdatera och så, den 16 januari var det sist, och nu är det den.. 20 oktober.
Börjat gymnasiet o allt. Riktigt skoj är det, bra klass o lärare, plus att vi är ute i djurparken o sköter om djuren ganska ofta. Jag känner att det verkligen är djur jag vill arbeta med i framtiden. Har aldrig varait mer säker på något i hela mitt liv.
Ja sen kommer man till det oundvikliga; pingisen. Det är något jag inte tyckt om på säkert 3 år, och ändå fortsätter jag. Då undrar ni säkert vad jag är för en dum jävel som tillbringar all min fritid med något jag inte tycker är kul. Och ja, det undrar jag med. Jag känner ett tvång att fortsätta, eftersom det är den enda sporten som jag är bra på. Jag vill få bekräftelse på att jag faktiskt klarar av att vinna. Jag är en sån som älskar att vinna men hatar att förlora. Det kvittar vad det gäller. Vinna är nog en av de bästa som finns. Men när till och med suget att vinna har försvunnit.. vad ska man då göra? När man inte vill träna, eftersom det är en del där som man verkligen inte vill träffa. När är det dags att sluta förstöra sin egen fritid?
Vi får se..

RSS 2.0