Torsdag

Idag har det varit en minst sagt slapp dag. på idrottsporten körde vi blindboll, & det är ju väldigt ansträngande... haah!
På SOn tittade vi på Svensson, svensson & på NOn kolla vi på madagaskar :D bara vår tyskalärare som inte fattar vad det innebär att det är dagen innan avslutningen..
Aja, imorn är det alltså dax, AVSLUTNING!! tup en asdöd frågesport på morgonen, k'äka äcklig gröt, sitta i kyrkan, & sen få betygen. efter det hem & klä granen, det är alltid härligt :)

Men jaa lägger nog in bilder från avslutningen imorgon,

haade! 

Inte långt kvar

Halloj!
Idag är det den 17e, alltså bara 2 dagar kvar till avslutningen! helt otroligt vad snabbt detta halvåret är, & nu är det dessutom bara en termin kvar tills man ska börja på öserport. ja jesus, känns som man inte hinner med något alls!
Jaja denna veckan har varit riktigt slapp hittills. I måndags gick vi i skolan till kl 1, sen var det bowling klockan 2. Dessutom ingen träning på kvällen. Igår var det skolan, där vi gör så gott som ingenting, förutom i tyskan! Tränade på kvällen.
idag hade vi matte på morgonen, sen var det dax för laserzonen med klassen. det var riktigt jäkla skoj asså, riktigt utlopp för ilskan asså! sen efter det var vi och käkade typ tusen kakor, & sen var det julbord. eehh gissa om jag var mätt sen... höll på att spy fan.
I eftermiddag har jag gjort tyska, & bakat lussekatter.. yummie! :)
Ikväll ska jag typ vila & slå in julklappar. hahaa & jag är såå grymm på det!

Förresten, i helgen var jag i jönköping & spelade sydsvenska. usch ja det var katastrof med spelet, minnst sagt. det lossnade inte förren i finalen i f15. tur att det kom när man behövde det som mest. & sen lärde jag mig en massa nytt på tåget. typ att grundaren till ikea heter ivar kempe (A) och bara så ni vet; det är maaassor av snö i jönköping!!

Ha det!                                     


                        
                   gissa vad jag har
                   på huvudet! ;)

Måndag

Halloj!
Måndag idag igen, tiden går otroligt fort. I helgen har jag varit i Lessebo och spelat riks top 12, det gick faktiskt bättre än jag trodde. Tråkigt att förlora tre femsetare bara. Men sånt är livet, tyvärr.
Har nyss pluggat lite inför matteprovet på fredag, men det går verkligen inte bra :S
No provet i fredags gick däremot riktigt bra tror jag, hade knappt övat alls men kunde det mesta :)
Idag har jag fått reda på att jag behåller mitt vg i bild, naaajs! I tyskan har vi en helskön vikarie, gurra.
Man behöver inte göra något alls. På idrotten dansade vi idag med, och idag blev det vals. Blää säger jag bara! Men får väl stå ut. Haha jag och jasmine försökte dansa med varandra, men tyvärr märkte lärarna att ingen av oss var en kille. Typ fattar inte varför? Hahhaha!
Just nu lyssnar jag lite på musik, och jaa har nyss upptäckt en sak på bilddagboken :S men jaja, ska ta nåt gott att fika nu, har ju bara krängt en hel påse med mosade vetebullar idag, så behöver säkert fler kalorier, hahaa ;)

Ha det! 

Bezzie, världens underbaraste ♥
Bezzie

Blogg!

Igår fick jag för mig att börja med en blogg, & ni ser själva hur det gick ;)
Borde igentligen sitta & plugga inför Fysik/Kemi-provet vi har på fredag, men har ingen lust över huvud taget. Usch.
Dagen har varit som måndagar brukar vara, tråkig. Bild direkt på morgonen är ingen rolig start för mig asså. Tror inte att en enda bildlärare någonsin gillat mig, och hon vi har nu är inget undantag!
Men Idas fantasi-träd blev grymt. Stammen var trekantig, och bladen var fastlimmade direkt på stammen. Riktigt fint ska ni veta!!
Nu på eftermiddagen har vi haft dans, bugg& foxtrot. Det är så himla tråkigt, och jag kan typ inget för jag missade förra veckan. Hahaha allt blev verkligen fel men vad gör det. Kan inte få högre betyg än VG ändå, iom att jag inte spelar fotboll. Tråkigt att lärare favoriserar tycker jag.

Men nu måste jag väl ta & gå ut med Bezzie :) efter det liite plugg och sen träning ikväll.

Förresten, gör denna : http://www.quizyourfriends.com/take-quiz.php?id=0812010818547775&a=1&

Ha det bra!!

RSS 2.0