vardagen är igång igen

ja praktiken är över och allt i livet har återgått till det normala kan man säga. dvs skola, träning och plugg. tänkte egentligen träna pingis ikväll med, men inte en chans att jag hinner det. träningen börjar om en halvtimme, här sitter jag nästan nergrävd i matteboken. är inne på C kursen nu, börjar bli klyddigt. har kört ihop sig riktigt, så bestämde mig för att ta en liten paus. ska utom med bezzie en sväng, sen cykla på motionscykeln.
vet inte om jag hinner se idol, känns som att jag har en hel del att pressa in på kort tid idag.
så varför sitter jag då och bloggar? bra fråga johanna! måste skärpa mig! Trevlig kväll :)


just nu..

Skriver jag en foderstat till denna krabaten ;)


låång dag

har lunchhåla nu typ.. börjar min första psykologilektion om 40 minuter, och ska ha det i 3 timmar(!!!) så slutar inte förren halv 5 idag. då ska jag stressa hem med sjuuk träningsvärk i benen, undrar hur det kommer gå? slänga i mig lite mat sen åka till skurup för pingisträning. yes ni hörde rätt. pingis. har bestämt mig för att ge sporten en chans till. ska träna två gånger i veckan inför en tävling jag blivit uttagen till. går det jättedåligt på tävlingen lägger jag förmodligen ner helt, går det bra kan jag tänka mig att fortsätta.
egentligen är det inte så bra tillfälle att börja träna nu, när skolan har tagit fart på allvar. borde sitta hemma och plugga stenhårt istället. får försöka hinna med det.

i måndags var jag ute och sprang på kvällen, och orkade inte stretcha efteråt, därav den enorma träningsvärken som jag har i mina ben. fasar inför nästa lektion, då jag ska uppför en massa trappor med dessa styltbenen! huh.

igår kväll var det agility tävling i sjöbo. det gick jättebra, bezzie o jag har blivit så himla snabba alltså :) för att citera min mamma; "såg ut som bezzie hade fått en raket i röven ju!" haha låter ju.. bra?! aja, är supernöjd iaf!


Tomhet. Varför just nu?

Jag har alltid fått höra att ensam är stark. Det stämde in på mig innan. Nu måste jag återgå till den känslan. Känslan av att vara känslolös.

Öppna aldrig upp dig för någon. Du blir bara sviken och sårad.

Toppen att detta skulle hända just nu, när skolan ska börja och jag måste fokusera. Tack så jävla mycket.

Nu ska jag slicka såren för mig själv resten av kvällen.

Gonatt

AHG

jag blir så sjukt arg på folk som inte håller vad de lovar. jag menar, varför lova en massa saker som man inte tänker göra? då kan man lika gärna säga redan från början att man är upptagen.
men jag har i alla fall bestämt mig för att skita i detta. vill personen i fråga rädda förhållandet med mig får den fan ta och skärpa sig, och prioritera bort en del saker. jag vet att du läser detta. hör av dig om du vill göra nåt åt saken, annars kommer jag aldrig ens ge dig en blick igen.

torsdag!

torsdag kväll-vilket innebär att det snart är fredag, vilket innebär att det är min sista dag på praktiken, vilket innebär att jag precis har bakat muffins till alla nya bekanta på kliniken :)
blev väldigt bra tycker jag, kommer nog bli ett välkommet farväl, haha!

idag har det varit väldigt lugnt, men har hänt en del intressanta grejer. en påkörd katt med urhoppat lårben fick det tillbakadraget på rätt plats. jäklar vad det knakade! lite äckligt men kul ändå ^^

imorgon kommer frida hit på kvällen, blir idol & skitsnack, plus förmodligen enormt mycket onyttigheter. ikväll måste jag alltså motionera bort lite kalorier, så att jag kan njuta utan dåligt samvete av muffins, läsk o godis ;)
ska nog ut o springa i skogen om vädret håller i sig, annars får det bli hemmagym.

i helgen har jag en hel del inplanerat, får se hur mycket av det som jag hinner med :) vad gör ni i helgen?




muffins & idolkväll!

hallu!
kvällen har spenderats i soffan med after eight-muffins, egenblandad mango-läsk och ett nice avsnitt av idol :)
herregud vad dåliga personer som går vidare alltså, helt sjukt! min favorit än så länge är Jay. får se om det håller i sig!

bara två dagar kvar på praktiken och jag börjar få panik. tillbaks till verkligheten med plugg o annat tråkigt nästa vecka, hur ska jag överleva?! har trots allt inte gjort något i skolan sen innan sommarlovet.. njutbara månader måste jag säga!

lyssnar på just nu: Kato feat. Jon- Turn the lights off


nåja, nu måste jag gå och lägga mig. ska upp innan 6, varje jäkla morgon.. och jag som är så himla morgontrött.. suck

 

godnatt!


just nu:

värmer mig med en kopp té med indiska kryddor & lyssnar på rihanna- only girl

Myyyys :)

monday!

hellu.. nå, vem hade rätt valprognos? MOI ;) haha nej men det var ju rätt given utgång. men nu orkar jag inte skriva nåt mer om valet, det är över, och våga inte prata med mig om det, då blir jag bara irriterad!

idag har jag praktiserat som vanligt, rätt lugn dag, men en massa intressanta röntgen-patienter. bara fyra dagar kvar av tjugo, herregud!

har bakat after-eight-muffins nu på eftermiddagen, det gick riktigt bra! jag börjar bli bra på att hantera ugnen, i varje fall när det gäller kakor. vågar inte ens testa att laga riktig mat. Aja.. idag blev det bara lite svartbrända och svårborttagna mintfläckar på plåten, eftersom några muffins svämmade över. sist jag bakade var det kolakakor. tog flera timmar eftersom degen blev så himla smulig. sen lyckades jag få igång vårt brandlarm eftersom jag hade ugnen öppen för länge. men men, kan hända även den bästa! :D


vaa?

okej vart f-n tar veckorna vägen?!!? snart är jag inne på sista veckan av praktiken. jesus vad snabbt tiden går!

Nåja.. denna helgen har varit lugn, har inte orkat göra något speciellt eftersom jag känner mig lite lost för tillfället.
ska bli skönt att lämna denna veckan bakom mig :)

hmm vad händer i veckan förutom praktiken? ingen aning!

vilket sjukt onödigt inlägg detta var.. bara kände för att uppdatera lite. kan dock inte komma på något vettigt att skriva, och mina mindre vettiga tankar bör nog inte offentliggöras.

MEN: gud vad glad jag är att det j-kla valet snart är över! Reklam exakt överallt ju. Så sjukt trött på det.
Ska jag gissa hur valet slutar så säger jag nog att Moderaterna förmodligen vinner. Dessutom tror jag att Sverigedemokraterna kommer in i riksdagen. Får väl se om jag har rätt :)

Gókväll!

lite bilder från i söndags




slutkörd..

herregud vad jag önskar mig ett lov nu. bara en vecka eller så.. ta igen sig. och skolan har inte ens börjat än, haha. det är illa ;) men praktiken är verkligen rolig, förutom att den är så jobbigt, och att jag går upp kl 6 varje morgon. i tisdags var det valpkullar som skulle besiktigas, vilket innebar en massa mys! så himla söta :) är sugen på en liten valp alltså. en ny liten sheltie. undrar vad bezzie skulle säga om en lillasyster? hmm.. dessvärre blir det problem att övertala föräldrarna. men går jag in för det med 100% lyckas jag. ni skulle bara veta hur bra jag är på att tjata ;)
nåja.. när jag kom hem idag bakade jag min berömda kladdkaka, som jag ska äta ikväll framför idool!
skulle egentligen träffat frida idag men måste börja på en inlämningsuppgift tror jag. och ska även hinna träna bezzie lite. och köra lite fysträning själv. ojoj, hur ska jag hinna med allt?! får väl sluta upp med att skriva här och börja med skolarbetet istället.. vill inte!!
ha de grejt!

fredag!

äntligen är denna slitsamma praktikveckan över! fast det är ju tre kvar.. haha! har verkligen haft jätteskoj, alla veterinärerna och sköterskorna är supersnälla och jag har lärt mig massor :) dock har inte detta passat min rygg.. får problem med den när jag står och går för mycket, dessutom har jag lyft en hel del tunga fodersäckar denna veckan. igår hade jag så ont att jag bara låg på sängen resten av kvällen när jag kommit hem. måste försöka stärka upp ryggen på nåt sätt..
har nyss pratat lite med emma.. bekymmer, bekymmer.. men får lägga det åt sidan i helgen.
snart blir det tacos, mums! :D sedan ska jag ut en sväng med Bezzie och ikväll ska jag kolla på när sverige spelar kvalmatch i fotbolls EM. nu när Zlatan är back in buissness har de ju hyfsade chanser ;)
imorgon har jag inte bestämt vad jag ska göra men på söndag ska jag träffa sötnosen.. längtar!

 

Trevlig helg!


RSS 2.0