Praktik-månad!

Hejhopp!
Idag var det första dagen på praktiken. för er som inte läst här tidigare, så är jag på en veterinärklinik! :) 
gick upp kvart i sex i morse, snacka om att jag är helt slut nu.. huh!
Men ja en sammanfattning av dagen, orkar inte berätta allt; fick en enormt ful tröja att ha på mig, höll i en väldigt aggressiv katt, snaggade en stackars katt(haha), kollade på en sterilisering och mådde till min stora glädje inte illa alls av något som hände under dagen. Det är ju många som inte klarar av inälvor och blod mm, som svimmar eller liknande. det hade inte varit så lyckat att försöka bli veterinär då.. ;)
idag var det faktiskt bara hundar och katter på kliniken, hoppas på lite andra spännande djur imorgon. ska alltså praktisera i 4 veckor där! så börjar inte skolan igen förren i början av oktober tror jag det blir? Gutt att skjuta fram på uppsatser, prov mm.. :D

Hoppas ni mår bra också, trots att hösten är här..
Och juste, imorgon ska jag träffa min sötnos.. iih! :)

sommaren är slut...

ja det går inte att förneka längre, sommaren 2010 är slut. Det har varit en av de bästa somrarna i mitt liv.
speciellt juli månad var perfekt, vädret var varmt, havet härligt, vännerna underbara!
Men nu är det alltså sista dagen på lovet, skolan börjar kl 9.00 imorgon bitti. Dock kommer det inte bli så mycket skola för mig i början. Kommer vara där denna veckan ut, alltså tre dagar. På måndag börjar min praktik, som varar i 4 veckor. Jag kommer bara vara i skolan på onsdags eftermiddagarna för att ha psykologi-lektioner.
Låter rätt härligt va? Jaa! :D speciellt med tanke på att jag ska praktisera på en veterinärklinik!

Idag vaknade jag ganska tidigt, och började rensa min garderob. har fortsatt lite nu i eftermiddag med. berget av kläder på mitt golv är verkligen enormt! hur fan får alla saker plats i ett så litet utrymme som min garderob? kan inte fatta det alltså...
Har även varit en sväng hos frida och byggt ett hus till fåglarna som hon snart ska köpa. har aldrig sett ett snyggare hus alltså, ville själv flytta in i det! haha! ;)
ikväll har jag bestämt mig för att träna pingis. är ju trots allt mer än en månad sedan nu. Jag har funderat väldigt mycket på det här med pingisen.. känns inte bra att ge upp något som man hållt på med i så många år.
men å andra sidan är det inte så kul när man inte har några framgångar längre. dessutom måste jag satsa ännu mer på skolan detta året, och även nästa. Hur ska man göra? har svårt att få ihop allt så det löser sig på bästa sätt. Kanske kan träna en eller två gånger i veckan, skippa tävlingarna, och bara spela serie? hmmm.. vill så gärna att alla personer runt om mig ska bli nöjda, men det är inte helt lätt!

men nog om det
i lördags var jag med frida inne i malmö hela dagen på festivalen. vi kollade på rix fm festival, kollade i affärer, käkade sk. "strängar" (usch.. vad äckligt det låter! haha), missade tåget hem samt en hel del annat. dessutom träffade jag en kille. det är lite hemligstämplat tycker jag.. men kan säga så mycket som att det var det bästa med dagen!

nu ska jag gräva mig lite längre in i garderoben! hoppas att ni inte somnade eller dog av uttråkning pga mitt ovanligt långa inlägg! måste ju öva mig inför alla uppsatser som ska skrivas innan det blir lov nästa gång... huh!

vi hörs!


nån random bild...

fredag!

heej!
slutet på lovet nu då.. skolan börjar ju på onsdag. usch kommer bli jobbigt! men samtidigt lite nice att komma igång igen, jag är den typen av människa som mår som bäst när jag har fullt upp :)
idag har jag varit ute i garaget och tro det eller ej-målat hela dagen! Haha jag var vit från topp till tå när jag kom in, som tur är var det en färg som försvinner när man skrubbar med vatten! Men ja, det gick bra faktiskt, hade radion på full volym och garagedörrarna öppna, folk som gick förbi glodde hyfsat mycket! ;D

ikväll ska jag äta smaskigt godis som jag fick på min födelsedag, och hoppas på att dt är något bra på tv! myyskväll! :)

imorgon åker jag med frida till malmö, undrar om där är några bra artister? nåja.. efter ett tag ska frida åka vidare någonstans, minns inte vafan hon skulle göra :S men då ska jag träffa en snubbe. haha han får kallas "snubbe". vet ju inte vilka skvallerkärringar som läser min blogg ;)
vi ska iaf gå ner till havet en sväng o snacka typ.. ska bli skoj :)

på söndag fortsätter jag min karriär som målare... haha!

trevlig helg på er!

Regnig tävlingsdag!

Hej allihop!
Nu är jag äntligen hemma efter en heldag på brukshundsklubben. Vi anordnade en tävling så har mest varit funktionär, men sprang även två lopp själv. Ett lopp var precis när det regnade och åskade som värst, där diskade vi oss.. men i det andra loppet gick det felfritt. En liten extra runda från min sida gjorde att segern försvann, men blev i alla fall en tredjeplats! Är nööjd med min lilla Bezzie som presterar trots spöregn :)
nu ska jag försöka bli torr.. det droppar från mitt hår, haha!
Imorgon fyller jag 17 år! :D

7:e augusti!

Hej på er!
Väldigt tråkigt väder idag måste jag säga, var ute och solade en kort stund innan himlen täcktes av moln!
Herregud, sommaren är snart sluuut! Och det får mig att bli helt deprimerad alltså. Denna sommaren har varit alltför rolig för att ta slut så fort.
Liten resumé av veckan då.. spelat minigolf med friida, fotat en massa, tränat agility, satt in annonser på blocket, städat upp en massa i ett rum där nere, gjort mitt rum färdigt (nu är det bara gardinerna kvar), ätit en massa gott och.. vad mer?
Juste, igår var jag hos frida hela kvällen och fotade, bakade kladdkaksmuffins och hade filmkväll med henne och Caroline. Skoojigt! :) Vi kollade även på en inspelning som vi gjorde när vi gick i 6:an. HERREGUD!!
Hahah många skratt blev det iaf!

Förra veckan var jag som sagt i stockholm med familjen. Vi gjorde en massa, bl a skansen, gröna lund o kolmården.

Idag har jag inte gjort mkt mer än vaknat.. jo, ätit en räkmacka! :D
om typ en halvtimme ska jag gå ner till klostret, där frida sommarjobbar. Måste hålla henne sällskap så hon inte dör av uttråkning! Vi ska sedan försöka hinna gå i lite affärer innan dom stänger.
Imorgon är det dags för agilitytävling i Sjöbo. Jag längtar! Jag och Bezzie gör debut i agility-tvåan nu, eftersom vi blev uppflyttade efter vår förra "pinne". Får väl se hur det går, det har ju gått jättebra i hopp-tvåan så det ska nog inte bli några större problem :)

Oj nu får jag sluta babbla på.. om ni nu läst såhär långt så- trevlig helg! (och glöm inte att jag fyller år nästa söndag) :D


RSS 2.0