1:a Advent

ja, då var det dags. alla adventsstakar är uppe, och allt blir mycket mysigare direkt!
jag gillar verkligen alla ljus, speciellt de man sätter upp i buskarna där ute, tack vare mig så har vi typ alla våra buskar täckta xD så fint är det!
igår tränade jag agility med bezzie, i regnet. haha det var kul, som vanligt :)
ikväll är det så nice asså. ska först äta en av mina favoriträtter, som jag beskrivit tidigare i bloggen. den kyklingen med gräddsås och chips över. yammi! sen ska jag kolla på zzzzlatan tror jag, det är sån stor match mellan barcelona och real madrid. ska nog inte till julskyltningen idag, det är samma varje år. istället ska jag dricka glögg, och äta lussekatter, pepparkakor och klenor. låter bra va? ;D
trevlig kväll!♥


fredag

det finns sjukt jobbiga människor, och jag har kommit på att du är en av dem. USCH!


Så då var det sagt. fredag idag, wiiiie :D härlig helg blir det, jag ska umgås med emilia och kanske tindra. skulle vara kul att träffa frida med. då vore helgen perfekt (:

men ja får se, ikväll ska jag iaf kolla på idol, så nice! och sen imorgon blir det sovmorgon, härligt!

inatt har jag haft det trångt i sängen, haha. zigge var hos mig, så både han och bezzie skulle trängas med mig i min lilla säng. varmt som fan blev det x)

nu har jag studiepass.. som vanligt. ha det bra i helgen! :)


en bild säger allt..


hahahha


äppelpaj

denna skolan är mkt bättre är min förra. haha eftersom man får efterrätt så ofta xD på förra skolan hade vi typ en efterrätt per år, men nu på3 månader har vi fått äppelpaj tre gånger, plus chokladpudding. haha min dröm har gått i uppfyllelse. tur det var paj idag, för soppan var inte så god direkt.
haha jasse är så pinsam ibland. när vi stod o skulle ta mat kom det in två poliser. när se var precis bakom mig sa jasse "OJOJ" skithögt. hahahah! du är störd jasse, jag vet att du läser detta :D


på tal om poliser ;)


härliga vecka

fattar ni vad skön denna veckan har varit?! har inte tränat varken måndag eller tisdag, och ska inte träna idag heller. när jag säger träna menar jag pingis, för har ju kört styrketräning varje dag, haha xD
idag blir det tv kväll, bonde söker fru och oskyldigt dömd. Härligt!

nu ska jag snart gå och äta lunch, undrar va det blir. kan inte skriva mer, för mina nagler gör det sjukt svårt att trycka på rätt tangenter, hahahhah!


tisdag

Har inte orkat uppdatera under helgen, men får väl sätta igång nu. har inte gjort så jättemycket mer än att vila. var hos frida hela söndagen, och det var trevligt, längesen sist! :) sen i söndagskväll såg jag en riktigt bra film, som hette Shooter. rekommenderas! det blev dock inte bio, 2012, denna helgen heller. var påväg dit, när tindra plötsligt fick för sig att "tänk så händer det på riktigt!" hon fick värsta anfallet, och vågade inte se filmen, om i fall att det skulle bli verklighet. asså vad fan nu har jag stått inne vid bion och skullat se den jäkla filmen två gånger.
det är väl ödet som inte vill att jag ska se den, eller nåt sånt, haha!
idag har jag bara haft djurkunskap, riktigt nice! när jag kommer hem blir det smallville som vanligt, och sen vet jag inte om jag ska träna agility, får se. pingis blir det iaf inte!

har börjat styrketräna rätt mkt hemma, eftersom jag alltid blir mobbad över att jag inte ens kan göra en enda armhävning. hmm.. det kan jag fortfarande inte, men kan väl inte skada att bli lite starkare? igår körde jag på som fan, cyklade en mil på motionscykeln, och sen tränade jag magmusklerna med situps, benlyft och sen provade jag nån skum sak som skulle vara bra för armar, rygg och mage. jaa jag vet inte.. men den var iaf livsfarlig. jag ramlade och slog i fejset, och den där apparaten gjorde svarta streck i mitt golv(!!) så där låg jag med en enorm smärta i huvudet, undertiden som jag skrubbade golvet för att få bort de jädra strecken. undrar om jag kommer våga använda apparaten igen...?


den farliga apparaten. man ska liksom rulla den framåt och sen dra 
sig upp igen med hjälp av magmusklerna...
 




fridas ena råtta, kolla ögonen!


fredag

ja om ni inte visste det redan så är det freeedaag idag :D och jag är ledig hela helgen, hur ofta händer det på en skala? Ikväll blir det mys i soffan med bezzie, för inte kan jag missa ett avsnitt av idol? det har inte hänt någongång, för om jag inte är hemma så spelar jag in det och kollar på det så fort jag kommer hem. helt enkelt det bästa programmet som finns! i helgen ska jag förmodligen se på bio, träna agility, och kanske hälsa på morfar.
det var väldigt länge sen jag träffade honom nu så det vore skoj.
igårkväll blev det inte twilight, eftersom jag var hyyfsat tung i kroppen och grymt illamående, efter ännu en portion chokladpudding. och det var ingen liten tallrik jag hade. orkade inte göra nåt annat än att ligga på soffan hela kvällen. haha men är man kräng så är man ;)
i förmiddags kollade klassen på nån teater i aulan, dom sjöng och sånt. de var riktigt duktiga faktiskt! :)
hörs!

:)

ja soppan var som man trodde, äcklig som in i. helt tjock sås i den. O jasse är också TJOCK!
Hon krängde chokladpudding som fan, helt brun i hela fejset. mahahha
jag tyckte med det var gott, men inte så jag slickade ren pappersmuggen iaf.
haha hon sitter här bredvid mig nu, och hon vet inte om att hon är helt brun o kladdig i huvet.
och jag tänker inte säga nåt, hahah :D
uh vad jag är trött, hur ska jag orka två lektioner till. kan inte ens böja mig framåt så ont jag har i magmusklerna.


segt

ja har inget bättre för mig än att skriva ett inlägg till, då går iaf tiden. sitter o håller på med nåt gammalt högskoleprov, för att se om det var lika svårt som jag trodde. och ja, bara första delen var sjuk, och det var den enda delen jag fattade xD liksom jag fick 11 rätt av 40.. hahah så jag struntade i att fortsätta på de andra delarna, som var helt obegripliga. men kolla på vilka ord man skulle kunna i den första delen.
t.ex. enervera betyder irritera, ampel betyder hängskål för växt(?!), pomologi betyder läran om fruktodling....
öhm okej?!
jaja ska prova att göra det en gång till, så får man se om det blir bättre resultat.

jasse och jag ska kanske hyra twilight ikväll, hoppas det :D jag är ju lite efter som inte har sett den än, men i omed att jag har läst böckerna, och de är så jäkla bra, så vill jag inte förstöra känslan liksom, för jag tvivlar starkt på att filmen är lika bra som boken. faktiskt.
men ja jag kan ju ha fel. det händer inte ofta, men kanske en gång om året, haha ;D

nu ska vi snart iväg till matsalen, och se om den korviga tomatsoppan går att äta.


godmorgon!

sitter i skolan och har datorkunskap, vilket inte går så bra. är inte jättebra på alla sånna program, det enda jag använder är world ibland, och det är verkligen inte ofta, haha.
har grym träningsvärk i magen. lärde mig några nya övningar på fysen i hörby i tisdags, och gjorde dem igårkväll. det känns!!
men vill man bli stark så får man väl ta det :)
ska ha studiepass sen tror jag, och äta "korvig tomatsoppa" till lunch. vågar man smaka det ens? hmm jag tvivlar starkt på att "korvig" är ett riktigt ord. något de har hittat på för att det ska låta coolt förmodligen. men de misslyckades med det... som vanligt...
om man överlever det så blir det matte och engelska, sen slutar jag.
ska nog kolla på smallville när jag kommer hem, sen ut med bezzie. orkar inte träna ikväll, det blev rätt jobbigt pass igår så är väldigt trött i benen.
blir nog en kväll på soffan, härligt!
men nu måste jag fortsätta jobba, haha, hörs!

blåst

jäklar vilket skitväder det är!
helt ärligt sämsta tänkbara, det ösregnar, stormar och är allmänt äckelkallt.
skulle tydligen blåsa ännu värre inatt, så då får man väl inte sova nåt heller. Har sovit kasst två natter irad nu, drömmer att jag blir jagad ute på en grusväg på landet, som aldrig tar slut. usch som om man inte är stressad nog ändå ;s kan vara därför jag drömmer mardrömmar ju, men ja..
emilia rekommenderar varmt filmen 2012, hon sa att den var riktigt bra men en smula overklig. vill verkligen se den! men nog tjatat om det, får väl ta och göra nåt åt saken. i helgen kanske?

Ska äta pasta med biffar nu, sen byta om inför träningen. hoppas någon kör mig dit, orkar verkligen inte åka tåg idag, och speciellt inte gå till och från stationen i detta vädret!


härlig skoldag

ja det kan man verkligen säga, hade bara naturkunskap och svenska, sen slutade vi kvart över elva.
Riktigt härligt, speciellt att slippa skolans stekta fisk. istället blev min lunch naturell youghurt med müsli.
Gillar bara en sorts müsli, ni vet den med kokosflingor i. yammie! :D


Bezzie tyckte det var jobbigt att jag kom hem o väckte henne



Ska ringa till emilia nu, hon såg 2012 igår kväll, så måste höra vad hon tyckte om den :D Ikväll ska jag träna igen, sen kolla på oskyldigt dömd klockan nio. Vet inte vad jag ska göra innan dess, några förslag?


äntligen

dags att gå hem! ska bara avsluta lite här på datan, sen ska jag cykla hem. usch park-backen är jobbig. haha men ska nog överleva den idag med, bra träning. alla andra leder cykeln där, men jag bara svischar förbi ;)
har fått ny mattebok nu, för ska börja med matte B denna veckan tror jag. boken är sjukt tunn, typ en eller två cm. det ska jämföras med matte A boken, som var typ 1 dm, och den skulle man räkna sig igenom på 2 månader. ni fattar nog att det inte blev så mycket gjort i den, typ bara en tiondel av alla uppgifter kanske, haaha!
men det gick bra ändå som tur är.
Har ont i nacken, eftersom jag bara suttit vid datan hela dagen. vill hem nu, sugen på att käka lite banan :D
så nu ska jag göra en smart sak: stänga av datan och sticka hem.



min nya mattebok, haha!


rätt eller fel

Har suttit och läst genom lite populära bloggar nu. Och jag tycker de intressantaste är de som snackar lite skit och överdriver. Faktiskt. Min blogg är inte sån, men den är mer för att jag ska skriva av mig, och för att jag ska komma ihåg senare vad jag har gjort. Dessutom bloggar jag ju inte "på riktigt", eftersom jag inte gör det speciellt ofta.
Men ja, tillbaka till de populära bloggarna. Tycker att av de största så är Kissies blogg mest intressant. Men ja, läser att hon får rätt mkt skit, t.ex. att hon skulle bära ansvaret för att två tjejer hade tagit livet av sig. Eh liksom hahahha lite överdivet! Vadå, det är många bloggare som skriver om att man ska vara smal och så, men ofta att man tar livet av sig för att man läser om någon annans ideal?! :o det är ju sjukt.
Och var ärlig mot dig själv en stund. Även om du kommenterar dessa bloggarna och säger att du tycker att man ska ha lite hull, och att det är insidan som räknas, visst är det en lögn?
För trots att du säger att du inte bryr dig om din vikt, väger du dig säkert ofta, och ja om du gått upp fem kilo, reagerar du inte då? Jo, trodde väl det.
Kan ärligt säga att jag gillar smala människor mest!
Ville bara reflektera lite över detta ämnet.

Förresten, lunchen idag var grymt äcklig. Nån köttgryta med en massa lök i. Luktade värre än värst!
sen satt det två killar (hmm kan man säga killar?) bredvid mig och jasse som glodde på oss exakt hela tiden undertiden vi åt. Usch då tappade man verkligen aptiten!


saknar


godmorgon

tisdag morgon, studiepass. tänkte göra lite djurkunskap nu. Har studiepass hela dagen tror jag, slutar kvart i tre.
när jag kommer hem ska jag titta på smallville, gå ut med bezzie, och sen ska jag träna i hörby. usch den träningen är grymt jobbig, fysen är värst! Sen är den tråkiga tisdagen över, och den tråkiga onsdagen börjar, haha.
Men imorgon slutar jag till lunch, så ska nog hinna med något roligt med ;D
Men nu ska jag försöka få lite skolarbete gjort. Problemet är att jag kom på att min djurkunskapbok ligger där hemma i köket...
Får väl göra nåt annat, typ mata mina fiskar i happy aquarium, och skörda på farmville. Hahaha!
Ha det bra ♥


Har ägnat några veckor åt att läsa alla twilight-
böckerna, för tredje gången. Så sjukt bra är de.
Är nu på den fjärde boken, Så länge vi båda andas,
som jag nog tycker är den bästa :)


Helgen

Hallå
Helgen har varit sjukt slapp, har typ bara vilat, kollat på tv och läst lite.
I fredags träffade jag Tindra, det var riktigt skoj, väldigt länge sen sist! :)
Sen i lördags skulle jag på bio med Ida och se på 2012. Som alltid med Ida gick det snett, och det slutade med att vi inte såg filmen. Istället var vi ute och gick efter ett fullt par, och köpte godis. I ÖSREGN.
Men ja, det var helt okej ändå, förutom att jag verkligen ville se den här filmen. Ska kanske se den nästa helg istället, får se.

Farmville

Ja, jag har blivit lite insatt i det som alla människor tydligen är beroende av, alltså farmville på facebook. Tycker faktiskt inte själv att det är så kul, men lika väl går jag in varje dag på min jäkla farm och skördar tulpaner och mjölkar kor. Hahah ändå blir jag grymt irriterad när folk säger: "vänta lite, jag måste bara skörda!"
Så patetiskt.
Haha Jasmine sa just att det var jättelänge sen jag skrev ett inlägg, men jag har inte orkat. Nästan hela förra veckan var jag utslagen av vaccinet, och dessutom har det hänt en del annat nu efter helgen.
Igår tentade jag av Matte A, jag hoppas verkligen det gick bra, det kändes helt okej!
Imorgon är det fredag, så himla najs! :D ska vara ledig i helgen så vet inte vad jag ska hitta på. Kanske träna lite agility, det var längesen.
Ha det bra!

Kyla

Usch vilken värdelös dag. Igår med. Reagerade på det där vaccinet, mådde illa, var yr, ont i huvudet, armen svullen. När jag kom hem igår gick jag och la mig, och jag sov typ ända fram till i morse. Vaknade och kände inte min hand, den var helt bortdomnad. Kännde paniken komma, tänk så blir jag lam av vaccinet, som jag fasat för?!
Efter ett tag kom dock känseln tillbaka. Handen hade bara somnat, förmodligen eftersom jag inte slappnat av i armen på hela natten.
Mådde inte bättre nu i morse, ont i huvudet som fan. Flitig som jag är sitter jag ändå i skolan. Jag mår verkligen inte bra, men det får gå.
Måste träna ikväll eftersom jag hoppade över det igår. Hur ska det gå när jag är helt svag i hela kroppen. Isch!
Äh nog med klagomål nu..
Ha det bra!

svininfluensan

Nu har jag fått sprutan mot svininfluensan. Har ångrat mig som fan i flera dagar, eftersom jag hört om biverkningarna som verkar värre än själva sjukdomen.
Det är rätt stor risk att man får någon form av biverkning. Tänk bara att det finns risk för att bli lam!
Okej, man kan dö av att få själva sjukdomen, men jag dör hellre än lever resten av livet som lam.
Usch. Men nu är det gjort iaf. Det stack rätt bra när man fick sprutan men det var inte så farligt. Värre nu efteråt, det sticker i armen och den känns helt konstig. Har dessutom ont i huvudet. Redan biverkningar efter en halvtimme, hur kommer man känna sig när man vaknar imorgon egentligen? Kommer man vakna över huvudtaget?
Det återstår att se!

RSS 2.0