hmm?

gick in på denna bloggens statistik, och ser att jag har en del besökare varje dag trots att jag inte bloggar här. vilken blogg ska jag fortsätta med då, tyck till alla ni som går in här varje dag ;D

Ny blogg



Eftersom mitt bloggnamn är så krångligt har jäg bestämt mig för att gå över till en helt ny blogg istället.
Kommer kanske blogga här ett tag till fram tills jag fått ordning på den nya.

Klicka er in på Jioz

scans kryddiga korvar..

..var det länge sen man åt! kom att tänka på det nu, i och med att kycklinggrytan jag nyss åt till middag var rätt stark. Nåja.. provet gick väl sådär tror jag, kan alltid hoppas att det gick bra!
vädret idag har varit underbart härligt :D

idag har jag


nervig tisdagsmorgon!

godmorgon! idag ska jag sitta hela förmiddagen och plugga inför provet tänkte jag, funnyfunny!
har provet sist idag, klockan kvart i två till kvart i fyra, kan det bli bättre? men nej, nu ska jag vara positiv!
hmm.. vädret är fint idag, fast det är rätt kallt. men ja, känns som vår iaf :)
idag har jag på mig mina nya leggins, vita som är jättefina och somriga. köpte dem och en hel del annat på shoppingrundan i stockholm.

jaja, ska kolla in fronter nu och se om några uppgifter är betygsatta. håll tummarna för mig i eftermiddag!!♥


sånt här intressant kommer förmodligen komma på provet..


Davidsstjärnan-David var

den kung som gjorde Israel

till ett mäktigt rike och

Jerusalem till huvudstad

cirka 1000 f.Kr.


vad har hänt idag?

jo, det har varit nästan en helt vanlig måndag, med allt vad det innebär. sovmorgon, matte, idrott i skolan. plugg som fan hela eftermiddagen inför provet imorgon. judendomen handlar det om.. kuligt..
har nyss kommit hem efter en timmesrunda med Bezzie, riktigt skönt väder nu faktiskt, härligt! :D

nu ska jag sätta mig och plugga mer, känns inte som jag kan något av det man ska kunna.. usch!

hoppas jag hinner se lite av Top Model klockan 8. annars blir det en väldigt tråkig pluggdag, huh.

Idag är det ingen vanlig dag...

.. för det är Bezzies födelsedag!!

För fem år sedan föddes min bästa vän. Vilken tur för mig! :D


IRRITERAD

suttit och kollat på ett inpelat avsnitt av flashforward sen i fredags. när det gått 54 minuter stängs hela av!!? då har tydligen någon i familjen stängt av inspelningen för tidigt. så nu missade man allt spännande! faaan.

kollade på tv4play, men de visar inte den serien där, så kasst!

 

Nåja, ska lugna ner mig nu, och måste packa...


Rösta på mig

rösta på mitt bidrag, har suttit i skolan och designat ett Marabouchoklad. den som vinner får en resa plus över hundra choklad. det är chokladen som lockar mest för min del xD
Länken:
http://apps.facebook.com/soderhavet/?s=7414

..

de som ska med till stockholm, bilden är från Skurups BTKs hemsida

godmorgon!

onsdag, innebär att det är sista dagen i skolan för denna veckan, eftersom kristus flög iväg den 13 maj för 2000 år sedan. lite historia där ja ;D
idag har vi studiepass hela dagen tror jag, så får se hur länge jag orkar stanna kvar här. när jag kommer hem ska jag packa, eftersom jag åker till Stockholm ännu en gång imorgon. Denna gången blir det i alla fall inte minibuss, utan tåg. Något bekvämare! Kommer inte hem förren sent på söndag kväll-natt tror jag.
Ska alltså spela SM i pingis. Gårdagens träning visade att jag var i form, men man kan bara hoppas att det håller i sig över helgen. Håll tummarna! :)


WHAAAT?!

Vet ni att det finns cirka 4 kalorier per tuggummibit?! läste det nyss på en förpackning. helt sjukt ju, jag borde vara smällfet så mycket tuggummi jag käkar :o

11 maj

god morgon! tisdag idag alltså, och förmiddagen har gått åt att läsa om judendomen och att öva på gamla högskoleprov. är riktigt trött idag, kom knappt upp i morse. nu vill jag bara ha sommarlov..
inte så lång tid kvar nu! :D
i eftermiddag har vi religion och svenska, riktigt segt. när jag slutat ska jag sola lite, om solen fortfarande är framme vill säga. eller kanske det går ändå. haha, en dag förra sommarlovet låg jag och solade när det var molnigt och regnade. normalt, jag vet, men är det sommar så är det ;)

asså idag luktar jag typ bränt. det luktar rätt gott, men skumt. funderar på om det är mina byxor eller mitt hår som luktar. hmmmmmm.....

finska pinnar..

..är otroligt gott! bara så ni vet! käkade nyss några, tycker jag är värd det efter dagens kutning.
hann göra mitt inlämningsarbete, men vet inte om det blev så bra.. hmm, vi får väl se!
efter det var jag som sagt ute med Bezzie en runda, och nu har jag precis kollat på Top Model. Härlig kväll med andra ord. Nu tänkte jag dricka lite, nog för att kakorna var goda, men jäklar vad man blir törstig av dem. Nåja, efter det blir det ansiktsmask och lite mer tv, har en del program inspelade.


såhär såg jag ut i fredags :)



back on track!

hallåja!
förlåt för kass uppdatering, har helt enkelt haft enormt mycket att göra. såg i statistiken att besökarna är lika många som annars, bra att ni är så nyfikna att ni kollar in varje dag ;)
i helgen har jag alltså varit på träningsläger, tränat 12 timmar tror jag, sammanlagt på två dagar då alltså. inte nog med det så var vi tvugna att springa slingan på idrotten idag, 5 km. var trött, men hade ändå samma tid som vanligt, så är hyfsat nöjd. efter det var vi med växt och djurlivs kursen ute vid en sjö och håvade. fick upp en massa äckliga kryp. nog för att jag älskar djur, men när man får upp en fet, spindelliknande, simmande larv... jaa då inser man att det inte är den sortens djur jag tycker om. HUH!
nu måste jag verkligen göra en uppgift om evolutionen i framtiden, som ska lämnas in om några dagar. idag är enda möjligheten för mig att göra den, så får lägga på ett kol.
efter det ska jag gå ut en till runda med Bezzie, och sen dega lite i soffan om jag hinner.

imorgon vet jag inte vad det är för lektioner i skolan, men på kvällen ska jag i alla fall till Kvarnby och träna.

Lyssnar just nu på fotbolls VM-låten. Lyssna, love it!


tjoho, fredag!

hallå på er, vad händer där ute i stormen? själv har jag nyss slängt i mig nuggets fr¨ån mcdonalds, och letat fram klackarna.
jäääklar måste bara grina lite över vädret. shit känns som oktober snarare än maj?! regn och full storm.. nejtack!
vill åka till turkiet igen, perfekta vädret för mig!

trevlig kväll på er! :)

natti

tänkte försöka sova nu, men det går nog inte vägen. får väl skylla mig själv, eftersom jag sov länge i morse.. men ja, imorgon är det skola, jobbig dag dessutom. menmen, ska nog lyckas hänga med på judendomslektionen och en massa annat :) är faktiskt riktigt stolt över mig själv. idag har jag lämnat in en djurkunskapsuppgift, en labbrapport och dessutom skrivit en hel novell till svenskan. tilläggas ska också att jag var och tränade i två timmar. ser ni, jag är gryym på att hinna med allt jag ska...!

Godnatt

aaw

glömde ju att berätta hur det gick i sjöbo i tisdags! vet inte vilken placering vi fick, men blev felfria, så sämst trea kom vi :D

lägger in en bild från i tisdags med.

Jag med favoritvovvarna Bezzie & Nelson♥

R.I.P

Idag skulle du fyllt 12 år. Jag saknar dig Trixi♥


bild från i lördags!

haha blev inte så bra bild, mobilkameror borde bli bättre. men ja,

vårt lag blev 3:a :D


leedig!

så gött det är att ha lediga dagar mitt i veckan. igår var det en rätt slapp dag- gjorde nästan ingeting, förutom att jag var ute och sprang i skogen på kvällen. har lite träningsvärk i låren idag bara för det, men det får man ta!!
idag kommer dagen dock bli väldigt tråkig.. ska göra en massa skolarbeten, sen träna pingis på kvällen. menmen, hoppas jag hinner med många arbeten, så att jag slipper stressa så mycket nästa vecka.


Mitt schema denna veckan, avundsjuka eller? ;)

JAAA

OHYES! Vi är lediga imorgon och på torsdag verkar det som!! Kan det bli bättre?! :D kommer förvisso vara tvungen att göra en massa skoluppgifter, men ändå, så jäkla gött! Wiiie!

Förmiddagen har däremot inte varit härlig. har haft nationella i engelska hela förmiddagen, läs och hörförståelse. får verkligen gröt i öronen när det är hörförståelse. känns som att de pratar arabiska eller nåt...
dessutom är jag lite halvt sjuk innu, så var helt slut i hjärnan. När jag kom hem från skolan igår mådde jag kasst, plus att jag har jätteont i mina skulderblad alltid nuförtiden. så det blev ingen pingisträning för min del. fick smörja in mig i en massa tigerbalsam.. usch vad det stinker. fick även lite massage där hemma, gött.

I eftermiddag har jag svenska och religion, ska även prata med laban. sen slutar vi, och jag ska hem och sova, haha. börjar bli gammal och skruttig ;) men sen i kväll ska jag iväg till sjöbo för att vara med på träningstävlingen i agility. missade förra gången, så nu måste det gå bra idag! kommer nog hem rätt sent, men det gör ju inget om man är ledig imorgon och på torsdag.

men oj, detta blev ett riktigt långt inlägg. nu måste jag gå in på facebook och kolla läget, sen är det dags för lunch.. undrar vad det blir för nåt gott idag..... host....

sundaiu

Nyss ätit fläskpannkaka och kollat på United-Sunderland på tv. Lungt och skönt= härligt! :)
har även gjort en labbrapport som ska lämnas in. huh den blev inte så bra, men tror jag skickar in den ändå.



haha lägger in en bild på jasse sen i fredags, visst ser hon ut som en dvärg!?

MAJ

oj, då var april över, och även denna veckan, hmm vecka 17 va?
igår var jag ute på brukshundsklubben hela dagen, och sprang 4 lopp. Nollade i alla, jippie! nu är vi redo inför sommarens tävlingar! laget kom 3:a, och hade kunnat placera sig bättre om alla varit lika duktiga som Bezzie. Tyvärr så hade inte schnauzern Ramses sin bästa dag, då han diskade sig i alla loppen. Men en tredje plats är ändå jättebra! haha vill ni veta vad vårat lag hette? Fyra fånar. haha bästa namnet som existerat. Sa det på skoj till Malena, eftersom jag inte kom på nåt bättre, och hon nappade direkt ;D

usch, imorgon är det måndag IGEN! :( tråkig dag med möte hos studiemannen och pingisträning på kvällen. Ska bli skönt med sommarlov... bara lite mer än en månad kvar nu.. kämpa!


RSS 2.0