fredag

godmorgon alla glada! fredag idag=wiiie varning! :D
haha, tråkigt nog har vi redovisning i samhällskunskap i eftermiddag. haha mitt och jasses tal är inte så bra direkt, men strunt samma. bara vi får det gjort!
skulle egentligen åkt till malmö för att fira valborg med tindra och emma, men ja det har hänt en sak med tindra, så vi struntar i det. ska kanske bara ut och kolla på en brasa med jasse istället, får se!

jäklar vad jag är sugen på kladdkaka! men nej, inget onyttigt ska inköpas mitt i veckan. :)

torsdagen är snart över..

ja en jobbig dag har snart nått sitt slut, ska bara sitta lite till vid datan, sen ska jag kravla mig ner i sängen :)

fredag imorgon... :D


ciao!

sticker till tåget nu, ska träna!

usch haft fullt upp hela dagen! streessssssss


woow

tiden går så jäkla snabbt alltså! kom nyss på att det är torsdag eftermiddag! har en tråkig lektion kvar, sedan är skoldagen slut. är lagom trött idag, eftersom jag hade över två timmars mattelektion i förmiddags, och engelska efter det. hmm inte den lugnaste förmiddagen kan man väl säga...

slutar kvart i tre, vet inte vad jag ska göra i eftermiddag. kanske ut och övningsköra igen, gjorde det igår ;)
ikväll blir det träning.. och sen är det fredag=valborg!
lite konstigt är det allt att man ska gå i skolan imorgon..? men ja, överlever nog.

på lördag ska jag upp tiidigt, eftersom jag ska vara ute på brukshundsklubben typ kl 7 på morgonen. Det är dags för agility-DM. ska tävla både individuellt och i lag. orkar jag och Bezzie med fyra lopp på en dag? tveksamt...
men kul ska det bli, gick riktigt bra när vi var ute och tränade i gårkväll :)

vid klockan sju igår åkte jag ut till skivarp för att kollla på fotboll. ångrar det enormt mycket, eftersom att det var så mycket mygg att man knappt såg nåt. blivit biten i hårbottnen tror jag.. det kliar som fan! dessutom var där en massa fulla gubbar på en backe bredvid planen, som var lite överseriösa hejare. skrek och stod på hela tiden. kunde inte annat än att skratta åt dem.. stackars människor..

bokat

KOM IHÅG: möte med studievägledaren måndag kl.11.

så, nu har jag det nerskrivet i alla fall, påminn gärna mig om detta! haha :)

usch vilken läskig mat idag. kalops med potatis och rödbetor. kötter var helt torrt och segt liksom. uhg... bara så ni vet!

ska ut och träna agility ikväll, wiiie!

nationellt prov

godmorgon på er! för mig har det inte varit en god morgon, började med nationellt prov i engelska. suttit och skrivit uppsats i nittio minuter. lagom seg i huvudet man är nu då.. vet inte riktigt hur det gick, engelska är jag inte så bra på att förstå mig på betygskriterierna. men jaja, då var det med gjort! :)
fick nyss reda på att jag fick högsta betyg på religionuppgiften jag lämnade in i måndags, vilket gör mig enormt glad! om man tänker på vad jag fick förra gången, (eller inte fick). :D
så glad att mina ömma ben nästan slutar göra ont. har ont eftersom vi hade riktigt grym benfys igår på träningen. kommer inte kunna röra mig om några timmar gissar jag på...

ikväll ska jag skippa plugga tror jag. bara ta det lugnt, träna lite agility och sen kanske ut och kolla på när broren spelar fotbollsmatch i skivarp. får se senare. :)

godmorgon!

ny dag igen då, tisdag! har tänkt på en sak.. det är ju snart maj månad! känns verkligen inte som det. speciellt inte idag, då det är riktigt tråkigt väder. molnigt, mörkt & kallt, isch!

idag är det en seeg dag i skolan med djurkunskap, arbetsmiljöliv och svenska tror jag. när jag kommer hem ska jag vila lite, sen sätta mig på tåget för att åka till träningen. och det är träning i kvarnby idag, så blir jobbig fys såklart. och jag är enormt seg i benen idag efter orienteringen igår. måste verkligen träna upp mig igen!

just nu sitter jag och spelar på farmville lite, ska snart börja göra skolarbete :)


ÄNTLIGEN KLAR

med religionsuppgiften! har suttit med den i nästan tre timmar idag, och hela dagen i lördags, så skönt att äntligen ha den inlämnad. blev nöjd, men tror inte min lärare blir det. aja, strunt samma, det får bli som det blir!

idag hade vi matte på förmiddagen, har gjort av med min mattebok så ja har inte jobbat alls med matten. som tur är har johanna i klassen hittat min bok, så får väl jobba på med det på onsdag eller nåt. växt och djurliv-lektionen gick åt till redovisning av ett arbete vi har hållt på med jättelänge. hrm gick väl sådär, men nu är det över i alla fall! på idrotten hade vi orientering, och det gick bra, trots min usla kondition. har inte sprungit alls sen i somras, men ändå var jasse och jag snabbast. tänka sig hur snabb jag hade varit om jag orkat träna upp kondisen...

nu ska jag gå ut en sväng med Bezzie i det härliga vädret, och sen blir det Top Model klockan åtta på 3:an.



Tänker i fortsättningen alltid sätta © Johanna Olsson på mina bilder,

då jag har hört att många idioter tar bilder från folks bloggar.

Vill verkligen ha mina bilder för mig själv.


såå trött!

halloj! jag har nyss kommit hem, efter att ha varit i Karlshamn och spelat pingistävling hela dagen. spelat riktigt bra stundvis, är väldigt nöjd med spelet i de flesta av matcherna. blev tvåa i damsingel öppen, riktigt härligt! :)

när jag kom hem var maten färdig, grillad korv. efter det gick jag ut och grillade marshmallows, jippie, äntligen! riktigt gott var det :D

imorgon är det alltså måndag igen. börjar inte förren kvart över tio, sen blir det matte, växt o djurliv och idrott. slutar rätt sent, och när jag kommer hem blir det till att jobba stenhårt för att bli klar med religions inlämningen.
vilken tråkig dag!

vad har ni gjort i helgen?


hemma sjäälv!

sitter här i min ensamhet och tar det lugnt. jobbat hela eftermiddagen med en inlämningsuppgift, så känner att jag är värd att ta det lugnt nu.
står ju som sagt över att följa med och kalasa idag, eftersom jag ska iväg och tävla imorgon. mamma och pappa är iväg, och broren också, så det är bara jag och Bezzie heela kvällen.

dagen har som sagt ägnats åt skolarbete, men har även hunnit med att kolla på fotboll på tv, manchester united mot något lag som jag inte vet vad dom heter.. har även fixat till dammen där ute, fiskat upp gamla löv och sånt. ska snart köpa nya guldfiskar och släppa i dammen, mina gamla dog ju för att det varit så satans kallt i vinter.

har också solat lite i förmiddags, det har ju varit sjukt härligt väder idag. en slapp dag alltså, med undantag från plugget.
treevlig kväll!


YES

Hahaha ni fattar inte vad glad jag är nu! slapp redovisningen idag, och det är så himla skönt :D dock är den flyttad till nästa fredag.... men den tiden den sorgen!

är hemma nu, har precis ätit en sån megastor corny eftersom jag var hungrig. den smakade väldigt udda, det var banan-smak på den :o fast rätt god faktiskt!

någon muslim där ute? jag behöver hjälp med en religionsuppgift...


Happy friday!




prova denna! :)


varför..

ska alla lärare plåga en med att lägga muntliga redovisningar på fredag eftermiddag..?
fattar inte poängen med det måste jag säga. men ja, nu är det som det är, så jag och jasse håller på och övar på att prata om mänskliga rättigheter i kina och sverige. booring.

igår hade jag utvecklingssamtal och det var inte så kul. varade i en hel timme eftersom det var en del att ta upp. usch gjorde mig verkligen deprimerad, det går inte så bra i skolan just nu. måste kämpa hårdare! men jag är så himla lat...
har i varje fall tagit itu med ett av problemen idag, nu i morse. ska nog lösa sig!

ja men idag är det ju FREDAG! vad händer idag?
jag slutar vid två tror jag, sen ska jag plugga, övningsköra och kanske gå på bio ikväll, med hemligt sällskap!

imorgon skulle jag egentligen iväg på en födelsedagsfest, men ska hoppa det eftersom jag ska upp så tidigt på söndag morgon, då jag ska till karlshamn och tävla. det var min helg i stora drag. nu ska jag fortsätta jobba!


torsdag!

godmorgon allihop! en ny härlig dag, solen skiner ute, och det gör mig lycklig :D
var i skolan redan åtta i morse för att ha matte, huh, alldeles för tidigt. men lärde mig en del nytt så det var bra att jag kom hit trotsallt. dagen är rättså tråkig. svenska, arbetsmiljö, och skoldagen avslutas med utvecklingssamtal. usch! resten av dagen är inte heller så rolig. får väl börja läsa på om muslimer och sen är det träning ikväll. hoppas jag hinner övningsköra lite innan träningen, det var ju riktigt roligt :)

men när denna dagen är över är det fredag! wiihii. tråkigt bara att ha redovisning imorgon av en sak jag inte kan. men, nu ska jag inte tänka negativt.. solen skiner ju trots allt... positiva tankar...


premiären är över!

ja ikväll har jag övningskört för första gången! läskigt men roligt, och det gick bättre än förväntat. fick bara motorstopp två gånger, hahahha.
nu jäklar ska jag bli sveriges värsta bästa bilförare! :)

resten av kvällen har jag gjort samhällstalet plus börjat läsa en bok om islam. tråkigt...
nyss har jag ätit en stor bit kladdekaka, sjukt god blev den!

Även Bezzie blev glad, hon fick smaka en klick grädde. Så snäll jag är!


bakar..

KLADDKAKA...


jag bjuder alla som vill ha. HAHA trodde ni va ;)

länkar

har ni tråkigt rekommenderar jag er att kolla på dessa klipp;

Roligast, kolla ungefär i mitten av klippet

Haha enormt pinsamt...

Fyfan vad äckligt..

Sjukt fotbollsmål, minns när jag såg den matchen


Enjoy!

godmorgon!

onsdag förmiddag nu då! blev ingen uppdatering igår eftersom jag hade fullt upp med skolarbete och sen träning. egentligen har jag en massa att göra i skolan idag med, samhälle ska redovisas på fredag, ocjh det har jag inte börjat med. religion ska lämnas in på tisdag, men den uppgiften har jag ingen lust att göra, med en förklarlig anledning! och sen på måndag är det redovisning av naturkunskapen, men den har jag och jasse nästan klarat av helt redan. förutom detta har jag en djurkunskapsuppgift som ska in, matteuppgifter som ska göras, en labbrapport som ska lämnas in.... huh. som om det inte vore nog har jag nationell uppsats i engelska nästa onsdag. ta mig härifrån!
nu får detta deprimerande inlägget avslutas.

ska skriva något roligt istället: igår kom mitt körkortstillstånd! :D håll er inne om ni vill överleva, ska övertala mamma att jag ska få köra ikväll, hahah!

myys!

avslappning på hög klass här hemma med té och ansiktsmask :)
har varit ute en del, sen kollat lite på pingis på tv; eslöv-spårvägen i sm-semifinal. sedan blev det top model, och efter det har jag bara slappat. haha den sortens kvällar som jag gillar ;)

lugn måndag

ja idag har jag inte ansträngt mig speciellt mycket. i skolan hade vi matte, dans och naturvetenskap. väldigt lugnt med film på slutet, härligt! :)
när jag kom hem gick jag ut i trädgården och solade på terassen med Bezzie. Så skönt att bara ta det lugnt och att vara hemma hos Bezzie igen. Har kollat lite på tv nu ikväll och nyss ätit kassler. Mums!
nu ska jag ut och promenera med Bez, och sen blir det nog lite mer tv. hmm tror det är top model ikväll, men är inte säker.

 


ny vecka

sitter i skolan och håller på att somna. kom hem rätt tidigt igårkväll mot vad jag trodde. var hemma vid nio efter att ha åkt buss i 7 timmar. lagom jobbigt! helgens resultat var inte så bra, en sjätteplats av åtta lag. jag spelade över förväntan på lördagen, men tyvärr gjorde inte min lagkamrat det.
i helgen ska jag bara tävla en dag, så jag får en sovmorgon på lördag. GUTT! :)


minibuss?!

ja min oro över att flyga var helt i onödan. om någon har missat det så har det varit ett vulkanutbrott på island, och ett askmoln har gjort så att alla flyg i nästan hela europa är inställda. nu blir det minibuss till stockholm istället, jippi. känner redan åksjukan komma smygande, och vi har inte ens åkt än. men ja, mina öron kommer må bra i alla fall, och det är ju bra. om cirka tio minuter åker vi. imorgon ska vi möta helsingborg, askim och spårvägen. hörs på söndag eller måndag! :)

torsdag

godmorgon! torsdag idag alltså, och jag sitter i skolan och njuter. Alltså jag njuter inte av skolan, men av att det är så himla fint väder där ute! Igår solade jag för första gången i år tillochmed, riktigt varmt och skönt var det! Ska försöka hinna med att göra det i eftermiddag med. Slutar vid tre idag, men ska kanske gå hem tidigare om vi inte ska göra något viktigt. Jag måste trots allt packa inför min resa till Stockholm imorgon. Hann inte med att packa alls igår kväll. Först var jag ju ute och tränade agility, och efter det kollade jag på två inspelade avsnitt av Flashforward. Efter det hamnade jag vid datorn igen...

 

Huh är nervös inför flygresan imorgon. Inte för att jag är rädd för att flyga, för det är ju jättekul. Men det är något fel på mina öron så de gör jätteont så fort jag kommer upp i luften. Och det är inte sånt vanligt lock som man kan ha ibland. Detta lock gör så ont att sist jag flög, när jag skulle till Skellefteå, satt jag och grät hela resan. Locket fortsätter dessutom att hålla i sig i cirka en vecka efter att planet landat. Enorm smärta! Så ni kanske fattar varför jag inte vill flyga....?


kanske ska packa..?

kom på idag att jag ska flyga till stockholm på fredag! haha det hade jag helt glömt...
borde kanske packa och planera ikväll, får se om jag hinner med det. ska snart kolla på top model, sen ska jag ut till brukshundsklubben och träna agility :)


så gott som död!

shiit vad jag är trött! träningen var så enormt jobbig, tror det var den jobbigaste i mitt liv. mina ben är förlamade och jag har ingen känsel i min högra axel. HUH!
Ska ta en kopp te nu, så kanske det känns bättre senare :)

nyttig dag

haha ja idag har jag varit väldigt nyttig! i skolan har jag jobbat hårt som satan, och vid lunch åt jag bara grönsaker. nyttigt värre! men när jag kom hem var jag dock sugen på lite fika, så jag tog ett glas varm choklad. något får man väl unna sig?! ;)
i eftermiddag har jag även varit ute och sprungit med Bezzie, huh vad hon är snabb, har inte en chans att springa ifrån henne!
klockan fyra ska jag kolla på top model, sedan är det kvällsmat och efter det ska jag sätta mig på tåget. det är träning i kvarnby ikväll, skoj! 

tisdag!

då var det den 13 april idag, jäklar om två månader har man sommarlov! ååh vad jag längtar. tänk att sola och bada, äta glass, grilla marshmallows, bli brun och slappa. någon mer som längtar?! ;D

Sitter i skolan och skriver in ett arbete om arbetsmiljölagen. har inte gjort hälften än ens... enormt tråkigt och svårfattat.
jag har faktiskt varit duktig idag, och jobbat istället för att sitta på facebook! :)

chat roulette

haha är det någon annan som testat detta? gjorde det nyss, och det var riktigt kul! det är alltså en sida där man kopplar in sin webcam, sedan kommer det upp en person i taget som man kan chatta med. om man inte gillar personens utseende trycker man bara på next. väldigt fiffigt! dock får man vara beredd på att det finns en hel del nakna människor, men det är bara att trycka bort dem :) hahah garvade nästan ihjäl mig åt en gubbe som stod och rakade bort världens fetaste mustasch. helt sjukt ju! hahha
pratade med en trevlig tysk och en störd australiensare, men annars blev det inget mer seriöst.
kul ändå med ett sätt att chatta med folk från hela världen, prova det!

ingen härlig helg för mig.

fredag idag, men är inte lika glad över det som vanligt. ska nämligen iväg till varberg och spela pingisserie hela helgen. blir ingen sovmorgon och inga myskvällar. ska åka upp redag idag efter skolan. men ja, det ska ändå bli rätt kul, speciellt om vi vinner våra matcher. då kanske vi går upp i elitserien :)
hoppas ni får en trevlig helg! det kommer inte bli någon uppdatering för min del! haha :)

bilder från idag

det var så fint väder innan så jag fotade ute i solen :D





Fertich!

yees, nu är jag klar med etik-inlämningen. haha blev inte så bra, men ja, får nöja mig med det, för orkar verkligen inte göra mer nu! idag har jag varit ute på djurparken, har kopplat en massa sladdar hela dagen. haha ja jag vet, normal skola jag går på. men det är mycket roligare än att ha vanliga lektioner i varje fall :D

nu vet jag inte vad jag ska göra faktiskt. måste mejla till jenny om helgen, ska iväg på seriehelg i Varberg, och åker redan på fredag eftermiddag. ska bli kul, men det blir många jobbiga och viktiga matcher. vi måste vinna resten av våra matcher för att gå upp i elitserien.. blir tufft, men inte omöjligt! :)

då var lovet slut...

japp bara att inse fakta och inte deppa ihop alldeles; imorgon är det dax att gå till skolan igen. BUHU.
inte så mycket själva skolan jag är emot, det ska bli rätt kul. men alla arbeten.. ojoj vad trött jag blir av att tänka på det! jag är dessutom enormt förkyld nu, mår helt kasst.

kul träning idag, kah yie är riktigt rolig att spela med. inte för spelets skull, men ja, resten!

nu ska jag ner och duscha, trevlig kväll på er! :)


vååår!

så himla härligt väder det är där ute! fålarna sjunger och solen strålar, då är johanna glad! :D
tyvärr har jag suttit inne och jobbat med min inlämningsuppgift större delen av dagen. gav dock upp vid halv två, gick ut i trädgården och solade istället, grymt härligt var det!

nu tänkte jag kolla på sex and the city, och sen ska jag nog ut igen och njuta fullt ut av sista lovdagen!
vid sextiden ska jag åka till tåget, ska till kvarnby och träna ikväll. kommer inte hem förren vid tio.

förresten, igår såg jag Legally blonde på tv, älskar den filmen! haha skrattar lika mycket varje gång jag ser den. har du av någon anledning missat den, så måste du se den! :)
finns även en andra film, Legally blonde 2


ooups!

godmorgon allihop!

sista dagen på lovet idag då, och jag ska ägna mig åt att göra skolarbeten. har precis som alltid struntat i allt som har med skolan att göra förra veckan, och nu har jag en hel del att göra. är speciellt stressad över ett arbete som ska in på fredag, som jag inte ens har börjat på. vad ska jag skriva om? det ska handla om något etiskt problem. tror jag ska skriva om dödsstraff... usch är inte alls sugen på att börja jobba med det nu. men jag måste helt enkelt! hmm...

läskigt

suttit och sökt lite på anorexia på google en stund nu ikväll, och det är helt sjukt vad jag blir berörd av det. de som har den sjukdomen kan verkligen inte se sig själv med klara ögon. de tror att de är tjocka när de egentligen är smala som pinnar. jag har väldigt svårt för att förstå detta. hur kan de inte se det?!
tyvärr så är alla kända modeller och sångerskor sjukt smala, så det är så alla "normala" tjejer ute i världen tror att man måste se ut. hemskt. kolla bara själv på dessa bilderna som jag hittade.

Läs mer



Vad tycker ni?

aaw :)

tröjan jag köpte idag, visst är den gullig! kunde inte låta bli att köpa den, haha. dock vet jag inte om den passar, ska prova den sen! :)


sunday- utan sol

ja utanför mitt fönster är det dimmigt och en massa moln på himlen. dock en förbättring sen i förmiddags då jag skulle åka till Landskrona. regnet vräkte ner, sjukt vad mycket vatten det kan komma från himlen :O
dagen har varit jobbig på många sätt. började dagen med bra spel men det blev sämre och sämre ju tröttare jag blev. de sista matcherna spelade jag pinsamt dåligt. fick dessutom ont i min rygg igen, som nu är insmord med tigerbalsam.. vilken stank!

på vägen hem stannade vi till på center syd i Löddeköpinge för att köpa skor. dock blev det inget köp för min del. men jag träffade en väldigt söt man, som jag blev fotad med :D haha lägger in bilderna!



haha ett gäng killar stannade och glodde, så jag garva mot dem xD
först då insåg de att jag inte var seriös, hahah


påskdagarna gör en "mett o trett"

ja usch, påskmaten och påskgodiset sätter sina spår, jag är enormt mätt, och känner mig helt tjock och trött...
idag har jag bara tagit det lugnt hela dagen och kvällen. igår var jag i skurup på agility och det gick sådär, bezzie fick för sig att en tunnel var ett monster som skulle sluka henne levande eller något... men kul var det!

blev intervjuad av tidningen direkt efter mitt första lopp. varför blir jag inte förvånad? jo, för jag blir fångad på bild vad jag än gör känns det som.. en gång när jag var ute och sprang i skogen, vilket jag gör ytterst sällan, en gång när jag var i skolan och typ skulle göra något val inför nästa skola(?), en gång när jag var och badade i havet, efter många pingistävlingar, en gång när jag skrivit en dikt på min första skola... listan kan göras ännu längre!
dock kom jag inte med i tidningen denna gången, de tog med några andra. haha gör inte mig så mycket, det jag sa hade nog inte blivit så bra i tidningen. jag var rätt sur eftersom inte loppet gick så bra, haha! xD

igår på kvällen när jag kom hem var det bara att duscha och byta om, sen åkte man till tomelilla på fest hos Vilma, som fyller år nästa torsdag. grattis!

imorgon ska jag till Landskrona för att spela pingistävling. undrar om man överlever, det är ju någon som har blivit mördad efter ett parkeringsbråk där.. får väl se upp!

Glad påsk!

äntligen hemma igen

träningen var bara själv-tortyr. jag kunde knappt gå, men försökte kämpa på ändå! det gick väl sådär...

men nu är jag äntligen hemma igen, och har lagt på en ansiktsmask för att kunna slappna av bättre. en arraksboll har åkt ner i magen, så nu är jag på bättre humör! kakor har den positiva effekten på mig! :)

snart bär det av ner till duschen och sen ska jag och bezzie sova, för att vara så utvilade som möjligt inför morgondagen. då är det agilitytävling i skurup! ojojoj, jag undrar om min smärta har släppt tills dess? hoppas verkligen det, annars kommer det inte gå bra..
HUH


lermask med alger.  -ser någon spöket på bilden?

1:a april

har ni blivit lurade idag? jag har inte blivit det ännu, och har inte lurat någon heller. men jag kommer förmodigen bli lurad under kvällen, eftersom jag snart ska iväg och träna pingis.
jag är så trött och har enormt mycket träningsvärk, så själv har jag inte lust att hitta på något aprilskämt. har helt enkelt inte någon fantasi idag, vilket jag alltid brukar ha annars.. tråkigt!

lägger in en bild på Geijun- monstret som ligger bakom att jag nu har sån enorm träningsvärk i rumpan och låren att jag går som en jäkla anka.




haha och en bild på mig från förra veckan.

RSS 2.0