fredag

allt är fixat, tror jag!?
packning är inte min starka sida. Glömmer alltid något. Nu ska jag till landet där man inte fattar ett ord. Danska är min svaghet.
Trevlig helg!

reser imorgon

ja imorgon vid två åker jag till Danmark, Roskilde. ska tävla där, kommer inte hem förren söndag kväll. Blir kaanske någon uppdatering, om jag orkar med att mobilblogga.. det är inte riktigt min grej. annars hörs vi nästa vecka, då sportlovet är slut. USCH! herregud vad snabbt det gått.
Men man måste tänka positivt, när lovet är slut är det den första mars. och då kanske våren förstår att det är dags att visa sig!? Man kan ju alltid hoppas!


GULD

Sveriges herrar tog guld i skidstafetten, riktigt kul att kolla på!! fast ja, jag kollade av en annan anledning än för att se Sverige ska jag erkänna :)

Ska kolla lite på nåt typ slalom, och sen ska jag soova. Ni får ha det så bra! Gonatt


Hemma igen

så nu har jag varit och tränat. sjukt tråkigt var det. men nu ska jag bara ta det lugnt. ska käka lite nötter och en kaka undertiden som jag ska kolla på OS. tror det var någon stafett nu snart. kvart över. oj, den har redan börjat isåfall, ooops! hahha får väl släpa mig nerför trapporna.. jubbit!

Kollar någon mer på OS?

hade gett mycket för en sånhär medalj. tyvärr suger jag på skidor och

allt annat som har med vintern att göra. jag kan inte ens åka pulka

utan att skada mig. jag gav upp pulkåkningen redan som liten, efter

att ha kört in i samma träd tre gånger.


tv-eftermiddag

har mest suttit framför tv:n idag och tagit det lugnt, med Bezzie i knäet. först var det sex and the city, och nu kollar jag på top model. Sen blir det desto stressigare, ska äta, gå ut med bezzie, och åka till skurup, på bara en timme.. hmm borde kanske skippa slutet av top model och gå ut med hunden nu istället?
Nej.. hellre stress sen ;D


tid

ja det här med tid är ett stort problem för mig. jag hinner aldrig med att göra det jag vill och måste göra, men det jag inte vill hinner jag med varje dag?! riktigt konstigt, får inte ihop det alltså. men nu har jag ju lov, så nu har jag hunnit med en del roliga saker. det är därför jag inte har bloggat. jag har bara en stationär dator, alltså kan jag bara blogga när jag är hemma, och det vill jag inte vara på lovet ;)

det blev inget av med turridningen med frida, pga snön. stor skräll att snön ska förstöra precis allt? njaa...
men jag har haft det fint ändå.

idag har jag varit tvungen att plugga en del, det är desto tråkigare. Ikväll ska jag träna, och det blir förmodligen ett pass med bara matcher, som det brukar vara på onsdagar. tråkigt, det blir så jäkla dålig stämning i hallen då, eftersom allt bara handlar om att vinna. men det är en sådan sak man inte kan göra något åt.. ungefär som snön..




fertich!

ja, idag var jag i stan och fick gjort en ansiktsbehandling. riktigt härligt, som spa fast bara i ansiktet. en massa krämer och masker las på mitt ansikte, och jag fick ansiktsmassage. riktigt härligt var det, blev så himla avslappnad. riktigt nära att jag somnade asså, haha :) gjorde detta på chrispa i ystad, hon som gjorde det hette erika, och hon var riktigt trevlig, om ni vill testa det.

nu ska jag snart åka till borrby och träna. usch hala och snöiga vägar är inte härliga att åka på, men vad gör man?

helgen är över, men vad gör det...

..när man har lov hela nästa vecka? :D - Precis, inte mycket!

igår var jag alltså i helsingborg och spelade pingisserie mot kvarnby. vi vann, riktigt skönt!
kom hem på eftermiddagen, då jag fixade mig, och sedan kom folket hit. gick och la mig vid ett och somnade då som en stock och sov hela förmiddagen idag. åååh så skönt att slippa vakna av en högljudd och irriterande väckarklocka!!

idag har det varit en riktig slapp-dag, har mest kollat på tv. sen har jag varit och handlat present till min bror, som fyller år imorgon. ute i sista minuten, som vanligt.

och imorgon ska jag även iväg och göra en ansiktsbehandling klockan 12. lite nervös, vet inte hur det funkar. men det ska nog gå bra. efter det måste jag plugga, USCH, har så himla mycket att göra över lovet, eftersom jag inte orkat gjort något skolarbete på flera veckor. längtar inte efter det.

 

ska ut med Bezzie nu, och sedan är det dags för Blåsningen. Missa inte det, klockan 20.00 på trean eller femman, minns inte vilket, haha :)


inte helt bra, helt enkelt

mår inte alls bra. hela eftermiddagen har jag legat och sovit och lyssnat på musik bara. nyss fått i mig snabbmakaroner med köttbullar, yummie fredagsmiddag?! men ja, de andra skulle äta pizza och det tvärvägrar jag sen tio år tillbaka.

Hur ska jag kunna spela imorgon om detta håller i sig? just en bra start på lovet!

Hoppas verkligen ni mår bättre, och får en härlig fredagskväll


Fredag!

oh yes, äntligen! tyvärr så är ingen lektion inställd idag, så jag måste vara i skolan till klockan tre. usch så tråkigt.


har nyss haft religion, mycket intressant att diskutera med klassens stinkbomb.. njaa inte direkt :/


När jag kommer hem ska jag fixa lite inför morgondagen, då jag ska till helsingborg och spela pingisserie. På kvällen ska det komma folk till oss för att fira min bror. Så jag kommer inte hinna uppdatera imorgon, ni behöver inte slösa tid på att gå in på min blogg då. men sen är det loov, och då sätter jag igång igen! :)


wiihii

Snö IGEN. blir galen helt enkelt. nog om det, annars blir jag ännu mer galen.

Torsdag kväll! vet ni vad det innebär? Jo, att imorgon är det fredag, och vet ni vad det innebär? Jo, att det är LOV! :D

Lugn kväll framför tv:n och datorn. ha det fint allihop!


Haha en liten afrikansk apa :D


nobody wanna se us together, but it don´t matter, no.

stark sekretess

torsdag

goood morgon! idag mår jag så jäkla bra. det är torsdag, alltså snart lov! ikväll ska jag inte träna, härligt! jag måste försöka hitta någon present till min storebror som fyller år på måndag. något förslag, jag är helt tom i huvudet när det gäller presenter?
har studiepass, som vanligt. försöker formatera en text till naturkunskapen, men det är svårt att kunna tänka klart såhär på morgonen. lyssnar på Salem Al Fakir undertiden, det gör det lite lättare att koncentrera sig i alla fall.

planering

lunchen idag har ägnats åt att bestämma med frida om vår turridning på lovet. ska bli så jäkla skoj asså, har inte ridit sen höstlovet. Längtar! :D

idag ska jag:

  • ha studiepass resten av eftermiddagen- jobbajobbajoobba!
  • kolla på sex and the city + fika

 

  • ta tåget till skurup, åka vidare till kvarnby och träna. huh vad jobbigt, tar hela kvällen!

 

  • duscha, kolla på tv, sova.


Sen är det torsdag, alltså snart fredag. haha gäller att tänka framåt ;D


godmorgon

hur mår ni idag?! solen skiner, 20 grader varmt och fåglarna kvittrar. jag sitter i solen på stranden med en glass och bara njuter!! :D

eller inte.. jag drömde visst.. NEEEEJ kom till baka fina dröm! (drömmen ersattes av en halv meter snö och svinkyla)

glada humöret= puts väck


myskväll♥

ja kvällen har inletts med en härlig promenad med Bezzie, och god kvällsmat, någon sorts köttgryta.
senare ska jag bjuda christoffer och mamma på min fina kladdkaka, men ska äta mest själv såklart, haha! MUMS
träningen är inställd så jag ska nog gymma lite hemma med situps och cykling. tråkigt med snön, kan inte ut och springa i skogen. det är bra mycket mer inspirerande än att sitta nere i källaren på en tränings cykel.

Men jag får stå ut, våren kommer väl snart, även om det är svårt att tro just nu!

när jag tränat ska jag kolla på tv, hoppas där är något bra. vad ska ni göra ikväll? :)


Ready!

Jag är så grym på att baka!

Här kommer receptet på den godaste kladdkakan som finns:

  • Sätt ugnen på 200 grader
  • Rör ihop 2 ägg, 3 dl socker, 1½ dl vetemjöl, 3-4 matsked kakao, 100 gram smält smör, och 1 tesked vaniljsocker.
  • smöra och bröa en form med löstagbar kant
  • häll ut smeten i formen och sätt in i ugnen i ca 15-20 minuter
  • KLART!

Enkelt va? :D


Kladdigt värre!



Givetvis ska man provsmaka!♥


bakdax

Nu tänkte jag pallra mig ut i köket och baka. Kladdkaka tänkte jag, haha det jag är bäst på att baka :D
Bilder & recept kommer sen!

hipparehoppare

jag har en riktigt dålig låt på hjärnan nu. hippare hoppare av dogge doggelito. håller på att bli galen asså. försöker nynna på andra låtar för att slippa just den låten. men det hjälper inte..

är glad ändå, eftersom jag fick få god frukost i morse. mamma har varit snäll och köpt kanelknäcke till mig. något jag verkligen kan rekommendera er att testa! urgott, smakar nästan precis som kanelbullar. fast det är nog ingen nyttig frukost direkt.. Men vem bryr sig, bara det är gott?! ;D


Vet inte vad jag ska göra ikväll faktiskt. får försöka få tag på frida så att vi kan bestämma om vi ska rida islandshästar på lovet. hoppas, det var så himla kul sist! :)


måndagstrött

sjukt vad jag är trött på måndagar. de är så himla tråkiga och tar aldrig slut känns det som :o
dessutom är det låång tid till nästa helg. usch nej nu ska jag inte deppa ihop helt, måste tänka positivt! :)
hoppas ni mår bättre och är lite piggare än mig iallafall.

eftermiddagen ser ut såhär:

  • Växtlektion eller nåt? sen idrott, skoj! :) slutar vid halv fyra

 

  • när jag kommer hem ska jag kolla på top model och dricka varm choklad, längtar, haha!♥



såhär såg det ut i morse när Bezzie FÄLLDE mig. hon var inne på mitt rum och

jag såg inte henne.. resten ser ni med hjälp av bilden..


besöksrekord

japp idag har fler än vanligt hittat sig in till min blogg, skoj! fortsätt så ;D nu har jag ätit min andra fastlagsbulle för dagen, undertiden som jag kollade på blåsningen. riktigt kul program det, haha! och nu är jag så enormt mätt..

 

just nu sitter jag med hårinpackning och lyssnar på kelly clarkson- already gone. myyss! :)

hittade en härlig bild från i julas. såhär kul är det att baka!


Alla hjärtans dag

Hoppas alla får en riktigt trevlig dag!



FREDAGSMYS

härligt att det äntligen är helg! redovisningen igår gick faktiskt bra, förrutom att majsormen som jag höll i var helt vild, och försökte krypa ner i min tröja, haha! idag började jag klockan kvart i nio med prov i aulan. usch hade inte övat något innan typ, men det gick nog hyfsat tror jag. provet tog en timme, sen slutade jag. så jag har faktiskt haft helg ett tag ;D ikväll blir det nog bara mys framför tv:n med godis. mums!
förresten, det snöar idag. ovanligt va?

ovanligt

ingen större skräll att jag hamnar framför facebook istället för att plugga, eller vad säger ni? det är helt enkelt så jäkla mycket intressantare att skörda låtsasblommor och snacka med folk än att lära sig om hur man ska göra med en majsorm när den får munröta eller när den har problem med ömsningen...
mätt är jag med, chokladpuddingen fick inte riktigt plats i min mage, men jag pressade ner den. får alltså skylla mig själv för att jag inte mår så bra just nu. ja vad gör jag förutom att sitta vid facebook då? jo, lyssnar på alicia keys(?), borstar håret och söker lite på ställen i afrika. har kanske inte sagt det innan, men ska kanske åka till afrika i trean, i 5 veckor. längtar redan, haha! ska isåfall jobba där som djurskötare eller nåt. vill på nåt ställe med lejon, giraffer, elefanter och sånt. vore så himla kul! :)


evakuerade

haha vi blir alltid evakuerade från djurparken när det börjar snöa mycket. idag var inget undantag. klockan elva åkte vi hem, riktigt härligt. problemet är att jag inte hann öva på presentationen.. men jaja får väl göra det ikväll, lär inte komma iväg på träningen så får plugga istället. shit det har snöat utan uppehåll sen klockan nio i morse. när jag kom hem var det flera dm snö, som jag fick skotta. och vår trottoar är oändligt lång, känns det som xD så jag höll på i säkert en timme, och nu har jag ont i armarna. stackars johanna!
oh nu skottar dom på gatan, tidigt! sitter och funderar på om jag orkar gå ut med bezzie. men har inget val, där är ingen annan som gör det åt mig. måste lära henne att själv gå på promenad. haha det hade sett nåt ut..
jag funderar på att färga håret ljusbrunt.. vad tror ni om det? har haft blont hela mitt liv.

längtar så himla mycket till sommaren!♥











 

Någon mer som längtar?

Nu ska jag käka lite chokladpudding, mums! :D


nervositet..

.. av hög klass. sitter i datasalen på djurparken och försöker lära mig vad jag ska prata om imorgon på powerpoint presentationen inför klassen. usch, det går inte så bra. dels eftersom jag inte är speciellt intresserad av majsormar, som jag ska redovisa om, men även eftersom jag inte direkt gillar att stå längst fram framför alla andra och prata med endast stödord. kommer glömma exakt allt!
igår var det sista gången jag hade djurskötsel för denna terminen, tråkigt. vissa säger att man inte ska ha det mer alls om man inte valt till en speciell kurs i tvåan och trean. jag har inte valt den men vill ha djurskötsel, det är ju det roligaste med skolan! fattar inte varför ingen sa det innan man gjorde valen. aja, hoppas verkligen det inte stämmer, för fan vad tråkigt att vara här ute på djurparken och bara ha lektioner, medans de andra sköter om djuren! :O
det blev i allafall en spännande avslutning på denna omgången av djurskötseln. igår rymde en watussitjurkalv när vi skulle flytta den. orkar inte berätta allt, men det tog enormt lång tid att fånga in honom och jag var riktigt nervös över att bli nersprungen.
tillsist kastade sig en av djurskötarna sig över honom och tog tag i hornen. han blev stångad i magen typ! usch hemskt att se men spännande, eftersom ja det fanns en del att kolla på.. säger inte mer än så.. :)

watussi



färdigt

nu är etologi och evolutionsprovet gjort. härligt! skrivit fel på en del enkla, men tycker att på det stora hela gick det bra :D sitter i datasalen nu, och här är så sjukt varmt. kan bero på att jag har långkalsonger under jeansen och raggsocker utanpå de vanliga strumporna. men det är bara för det är så sjukt kallt ute, måste klä på mig ordentligt då xD lyssnar på radio undertiden som jag försöker skörda på farmville. men det hänger sig hela tiden så mina majs kommer vissna :'( hhahah vadå patetiskt att bli ledsen för ett dataspel..
ooh bra låt på radion nu, slå på P3 o lyssna på jason derulo. tröttnar aldrig på den låten!
ikväll ska jag träna för första gången denna veckan. har kännts helt sjukt att inte träna på kvällarna. men det är så jag skulle vilja ha det alltid faktiskt. i helgen ska jag spela kävlingespelen. inte alls sugen på det, det är så få anmälda att det inte blir några poäng. så kanske hoppar över tävlingen, i alla fall om det börjar snöa igen. tydligen är en ny snöstorm påväg till helgen.


aaaaaa

fan vad arg jag blir!! måste alla hacka på mig alltid?! så jävla trött på det! fattar ni inte att jag är mätt om jag inte äter upp. jag har inte nån ätstörning. jag äter lite mindre än normalt bara.
klaga på dom som äter så mycket att de rullar fram istället. men nej... det är väl helt normalt förstås.

skola

kom ingen buss och hämtade oss vid skolan i morse, så sitter i skolan och ska göra projektarbete. herregud vad tråkigt om man jämför med djurskötsel, som vi egentligen skulle haft. vet inte vad jag ska göra resten av dagen. jäkla snö, den förstör allt. ikväll MÅSTE jag plugga inför provet imorgon, eftersom jag inte orkade göra det igår.

snö snö snö.. och snö!?

herregud det slutar verkligen aldrig snöa. idag är det en grym snöstorm, och jag håller mig inne, huh!
innan idag var det iaf helt okej väder, och dagen i djurparken var riktigt skoj :D först var vi i svea, där jag och matilda gav alla djur ensilage. sen skulle vi mocka till en enormt stor gris. den jäkelen välte rullebören när den var helt full! tacksamt... inte blev det bättre av att de mindre grisarna stod och parade sig hela tiden bredvid oss, haha!
roligt var det iaf när vi fick varsen liten shetlandsponny som vi skulle leda runt i djurparken. jag fick pepsi, den sötaste :D sen sprang vi bredvid hästarna när de galopperade, riktigt häftigt, men jobbigt!
kul med lite omväxling, så man inte bara mockar skit hela tiden. på eftermiddagen lyssnade vi på föreläsning om gnagare. inte jättekul men tiden gick snabbt.
när vi skulle åka hem var där en enormt sur gubbe som körde bussen. han kunde absolut inte släppa av oss vid skolan, utan körde ner oss till stationen. det är verkligen ingen omväg att köra förbi skolan, men nej, han skulle bara köra till stationen. fyfan vad arg jag blev. det tar en kvart extra att gå från stationen, och dessutom i detta jädra vädret och med isbana överallt.

vet inte vad jag ska hitta på ikväll, träningen är inställd, och jag orkar inte plugga inför etologi och evolutionsprovet som vi ska ha på torsdag. längtar till imorgon eftermiddag. mycket! hihi liten hemlis ;)




haha en sur jasse. jag irreterar henne ibland, och det är jättekul :D


men sen gör jag alltid henne glad igen! :)

vidare till lag-SM

I helgen har jag varit i Karlshamn och spelat pingis. det var lag-sm kval. i laget var det jag och annica. vi mötte dänningelanda, carlshamn och lyckeby. trodde verkligen inte vi skulle vinna, men eftersom vi vann alla dubbelmatcher och bara förlorade vars en singel var vi överlägsna. kul med lite framgång. pga att vi vann går vi vidare till stora lag SM i Stockholm i slutet av april, spännande!
I helgen har jag även ätit väldigt spännande maträtter på resturang, speciellt i gårkväll. vi åt på ett ställe i kristianstad där det var mongolisk mat. jag läste inte på överskriften till min maträtt, utan bara på beskrivningen. det lät gott tyckte jag, kycklingfilé med massor av goda tillbehör. när maten kom ut, bar servitrisen ut en stekpanna(!) som rök och fräste enormt mycket. eeh ja undrar om jag blev förvånad. har alldrig fått något liknande. Det såg i alla fall väldigt gott ut, så jag högg in. och fick en CHOCK! det var så enormt starkt, har aldrig ätit något som varit så starkt. det brann i munnen och halsen på mig. men gott var det, så jag åt upp allt.

det visade sig att det stått typ ''spicy'' i överskriften i menyn. smart gjort av mig att ionte orka läsa allt...

men jag är glad för det, för det var jättegott. det gick åt mycket cola, men annars så..

 

nu sitter jag och har skrivit en hel sida på mitt och jasses projektarbete om majsormar. duktig jag är va?!

men det är så enormt tråkigt, att jag behöver ta lite pauser då och då.

snöar gör det konstant. ska det aldrig bli vår eller? kom på att det är den första februari idag, wow asså vad januari gick snabbt! nu vill jag att snön ska försvinna och att solen ska komma fram. minus femton grader och snöstorm är inte riktigt min grej.. :(


RSS 2.0