fredag igen gen!

haha kom på att jag bara bloggar på fredagar!? kan bero på att jag alltid är så glad då, och att jag inte har så mycket att göra. ne men nu ska jag sluta, möta frida och hem till mig. sen åker vi till malmee :)
vet ni vad? det är LOV nu!! en vecka av roliga grejer och sovmornar. iih vad glad jag blir! ^^

TREVLIG HELG+LOV 

fredag igen!

hallå allesamman!
fredag idag, sitter i datorsalen med jasse och mumsar på kladdkaka och dricker kaffe :)
har räknat lite rationella uttryck, fattar ärligt talat noll. så nu har jag gett upp, får göra det någon annan dag..
i helgen ska jag tävla både lördag och söndag med lilla Bezzie. hoppas det går bra!
tävlade ju i tisdags med, och det blev ännu en sammanlagd vinst, så vi fick hem vandringsbucklan för tredje året i rad. duktiga lilla hund!♥

vad mer.. jo ska även hinna med att plugga lite, förmodligen på söndag kväll. har skitstora prov nästa vecka. träningslära på måndag och psykologi på onsdag.. jippi! höhö

men nej nu ska jag vara positiv! igår fick jag o jasse äntligen tummen ur.. och gjorde en sjukt dryg och svår labbrapport om densitet på småsten i fysik. somnade nästan av tristess. men nu är den KLAR! nu har vi bara tusen grejer till att göra.

ikväll är det dags att titta på idol igen, veckorna går så himla fort alltså! skulle vara beatles-tema tydligen, spännande. Olle och Jay till final i globen, tack!


måndag

gomiddag! usch jag har träningsvärk överallt idag, eftersom jag fick för mig att köra ett hemma-robinson igår kväll.. ingen direkt lysande idé. men ja, gjort är gjort.
helgens pingistävling gick väl som väntat inte speciellt bra. tycker ändå jag presterade ganska bra på lördagen, förlorade två tuffa femsetare och vann över en tjej som jag brukade ha svårt för när jag var som bäst.
på söndagen funkade spelet inte alls, mina tankar var på annat håll. tråkigt besked hemifrån gjorde att varken jag eller min mamma ville stanna kvar i en idrottshall resten av dagen. känns väldigt tråkigt att bryta en tävling i förtid. det har aldrig hänt tidigare. och det kommer aldrig hända igen, eftersom jag nu tagit beslutet att jag inte har varken tid eller lust att träna varje dag i veckan för att eventuellt komma upp i samma nivå som tidigare. kanske ska träna någon gång ibland för att hålla igång. men jag har insett vad som verkligen betyder något, och det är familjen och skolan. tufft beslut att ta eftersom pingis är den enda grejen jag någonsin varit BÄST på. finns väl flera olika anledningar till att jag tröttnade helt på sporten för ungefär ett år sedan, men den största anledningen är att jag inte tycker det är kul alls. jag har tänkt tillbaka på tiden när jag var 12-13 år och tränade bara för skojs skull. jag hade ingen press på mig, och vann den första skånetävlingen jag var med i. jag minns fortfarande känslan, hur glad jag var, hur imponerade alla var. detta fortsatte i ungefär ett eller två år, innan pressen kom. alla förväntade sig att jag skulle vinna alla tävlingar i skåne, vilket jag oftast gjorde. glädjen över att vinna ersattes med lättnad över att inte förlora kan man säga, och jag lovar, det är en väldig skillnad. 
sedan har det väl fortsatt på detta sättet.. och här sitter jag, sex år efter att jag började smälla in pingisbollar på bordet, och är sjukt less på sporten, och folket.

oj vilket långt inlägg, tar hela lunchrasten ju, huh! nåja, denna veckan kan man kalla agility-veckan. tre tävlingar, den första är imogon kväll. håll alla tummar och tår för mig och Bezzie!  

fryyser

jäklar vad kallt det är! usch jag hatar hösten och allt som har med den att göra.

sitter i datorsalen och ska typ göra en labbrapport till fysiken, men varken jag eller min s.k. labbpartner har en aning om vart vi ska börja.. därför sitter vi och gör lite onödiga grejer istället, typ bloggar och kollar facebook ;)

vad händer i veckan.. ? det blir väl en massa plugg som vanligt, sen pingisträningar och lite sånt. på fredag åker jg till karlskrona för att spela min första pingistävling sen i våras. väntar mig inte nån grym comeback direkt, men vore ju kul om det går bra :) kommer nog inte hem förren söndag kväll. Så jag har alltså fullt upp hela denna veckan, och nästa blir lika späckad, med tre agilitytävlingar på en enda vecka! det är avslutning på regionstävlingarna, lag-RM och klubbmästerkap. tisdag, lördag och söndag. både bezzie och jag kommer vara helt slutkörda...


övningskört idag..

om ett år kanske det ser ut såhär i stan..


projektarbete

börjat på projektarbete idag, men det går väl inte så jättebra direkt. har även skrivit hälsokontrollstips för leopardgecko.
vad mer.. inget för tillfället, mer än att jag har ruskigt tråkigt!!!

:)  :) :)  :) :)  :)  :)  :) :) :)  :) :)  :)   :) :) :)  :)  :)  :) :) :)  :) :)  :)  :)  :)  :) :) :)  :) :) :)  :) :)  :) :)  :) :)  :) :) :)  :)


sprider lite glädje en regnig torsdagsmorgon.. kanske

onsdag..

sjätte oktober, sjukt jobbig skoldag.. vad mer? haha nej men jag är faktiskt ganska glad ändå :D
slutar halv 5 typ efter att ha haft ett tre timmar långt psykologi-pass, sen ska jag hem om och äta, sen ner på stan om jag hinner :) plugg efter det om jag orkar. många OM, haha.
idag börjar ju bonde söker fru , ska nog hinna med att se det! spännande program tycker jag. är kanske ovanligt lättroad när det gäller tv-program, vad vet jag..

 

well.. veckan har såhär långt gått ganska sakta. jobbig måndag med 5 km löpning med klassen, och två kemilektioner+ prov som jag inte hade en aning om. tror det gick rätt bra ändå, det var enkelt :)

igår var det en heldag i djurparken, med skötsel av aporna på förmiddagen, nice! på kvällen tränade jag pingis i två timmar, stenhårt. har verkligen blivit mer fokuserad nu när jag tränar mer sällan än innan.

 

planer inför resten av veckan? hmm... jag återkommer :) nu ska jag iväg till psykologin, skojigt värre!


pluggdag..

usch jag är så himla trött i huvudet nu, har suttit med matteläxa i flera timmar >.< var tvungen att ta en paus nu, annars kommer jag bli galen tror jag.. igår var jag också duktig och gjorde ett efterarbete om praktiktiden, blev ganska bra faktiskt! :)
igår kväll var jag hos kusinen stiffe som fyllde 17 och i fredags var det myskväll med idol bl.a.

livet rullar på, tråkigt, med några få glimtar av glädje. de stunderna tänker jag ta vara på så mycket jag kan :)

RSS 2.0